Koncertek
The Lord of the Underworld Tour 2018
május 30.,
Dürer Kert
Metalfest Open Air 2018
június 1., 10:00,
Amfiteátr Lochotín
Rise Aganist, Poison Alley, Satelles
június 6.,
Budapest Park
Nova Rock Festival 2018
június 14.,
Pannonia Fields
Killswitch Engage
június 16.,
Akvárium Klub
Body Count, Powerflo, Astroid Boys
június 17.,
Budapest Park
Shinedown
június 18.,
Barba Negra Track
Cloud Factories European Summer 2018
június 21.,
Dürer Kert
Stone Sour
június 25.,
Barba Negra Track
Summer Totenritual Crusade 2018
június 27.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Alice In Chains
július 1., 19:00,
Budapest Park
Ten Years After - 50th Anniversary
július 1.,
A38 Hajó
Billy Idol - Live! 2018 Tour
július 2.,
Budapest Park
Exodus, Savage Messiah
július 4.,
Dürer Kert
Gothoom Open Air 2018
július 5., 10:00,
Reviątské Podzámčie
Soulfly
július 8.,
Dürer Kert - Kert
Rockmaraton 2018
július 10.,
Szalki-sziget
Masters of Rock 2018
július 12., 12:00,
Masters Of Rock
Lich King, Seax, Ravage
július 18.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Ken Hensley, Cry Free
július 21.,
Duna-part, József Attila sétány
What Happens Next Tour 2018
július 23.,
Barba Negra Track
Judas Priest
július 24.,
BudapestArena
FEZEN Fesztivál 2018
július 25.,
MÁV Pálya
Rockstadt Extreme Fest 2018
augusztus 2.,
Rockstadt Extreme Fest
23. Brutal Assault
augusztus 8.,
Josefov Erőd
Purci Dance Party Vol. II.
augusztus 12.,
Dürer Kert - Room 041
Dark Bombastic Evening 2018
augusztus 15., 16:00,
Gyulafehérvári vár
DeathCrew fesztivál 2018
augusztus 16.,
Fedeles Lovarda
Inner Awakening Festival X.
augusztus 17.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
továbbá
Partnerek
Hírek
Facebookra vele! 2007. szeptember 26., szerda, 9000Sanyi ^^
Rock Fan - előzetesRock Fan PontFM rádió 88.1 (szombat 16.30h) tartalma:

-interjú a Hangfoglalásról kiállításról, koncertekről Együtt a zenéért!!!
-20 éves az ózdi Trash legenda a Remorse-beszélgetés Oláh Zsolttal-
-játék,infók,programok
-zenék:Mekong Delta /újdonságok/
Entroned /újdonságok/
Doctor Bucther/rockgyöngyszemek Jon Olive,Chris Caffery project/
Megadeth stb....

Rock veletek,várunk mindenkit a doboz elé!
További
Facebookra vele! 2007. szeptember 26., szerda, godfucked ^^
Last Minute VikingekA Feröer-szigetekről származó viking metal muzsikát játszó Tyr zenekar 2007-ben  (2007. július 8-10.) már lebonyolított egy három állomásos villámturnét hazánkban, most hétfőn újra Magyarországra látogatnak, méghozzá Budapestre!
A helyszín ezúttal (is) a Rocktogon, ahol az előzőleg adott koncert igazán sikeresnek bizonyult, s nem lesz ez másképp jövő héten sem! A hétfői program is szinte az utolsó pillanatban konkretizálódott, akárcsak a korábbi hazai Tyr koncertek, ám ezúttal nem csak egy villám-Tyr bulit kapunk, hanem fellép még ezen az estén a Black Messiah, az Odroerir, és a Svartsot is.
2007.10.01.-én tehát kapunyitás 18:00-kor a Rocktogonban!
Mindez kedvező jegyár mellett: 1500 HUF!www.rocktogon.hu
www.tyr.net
www.black-messiah.de
www.odroerir.com
www.svartsot.dk

Facebookra vele! 2007. szeptember 26., szerda, godfucked ^^
Sear Bliss - Hadak ÚtjánSzeptember 24-én jelent meg a Sear Bliss hatodik lemeze The Arcane Odyssey címmel. A brit Candlelight Records által gondozott albumon 8 dal hallható 47 percben. Azok, akik ismerik a zenekart, megszokhatták, hogy nincs két egyforma lemezünk. Ez most sincs másképp, a stílus ezúttal is módosult egy kicsit, de a zene továbbra is hamísítatlan Sear Bliss. A lemez felvételének munkálatai 2007 tavaszán zajlottak a budapesti Aquarium és a soproni MD stúdióban Scheer "Max" Viktor hangmérnök/producer irányításával. Az anyag megírásába és felvételébe rengeteg energiát fektettünk, és ez a végeredményen hallható is. Soha ennyire elégedettek nem voltunk, mint most. A Myspace oldalunkon (www.myspace.com/searbliss) az Omen of Doom című dal teljes egészében meghallgatható.
A borítót - csakúgy, mint legutóbb - Tari József festette, aki ismét lélegzetelállítót alkotott. A festmény a Hadak Útja legendáját ábrázolja. Ez nem más, mint Csaba királyfi története, ami a Tejút keletkezéséről szóló legendák egyike is. Érdemes utánanézni a történetnek. A belső borító Havancsák Gyula munkája, az ő neve is garancia a minőségre.
Természetesen az új lemezzel koncertezni is fogunk, a lemezbemutatóra november 9-én kerül sor a Wigwamban a Tesstimony és az Embers társaságában.
Arkhē - Λ (2016)
Kritika, Wulf @ 2016. április 18., hétfő, 15:06
Sear Bliss - Eternal Recurrence (2012)
Kritika, zeba @ 2011. december 6., kedd, 21:51
Rockmaraton Előparty I.
Koncertbeszámoló, tündérmetálány @ 2011. március 29., kedd, 21:24
Sear Bliss - The Arcane Odyssey (2007)
Kritika, Infam @ 2008. december 20., szombat, 12:26
Sear Bliss - 15 éves jubileumi koncert - 2008. november 29., Avalon
Koncertbeszámoló, godfucked @ 2008. november 30., vasárnap, 17:38
Domhring, Death Warrant, Hungarica, Sear Bliss - 2008.11.08. Debrecen, Új Vigadó
Koncertbeszámoló, ensomhet @ 2008. november 22., szombat, 01:15
Facebookra vele! 2007. szeptember 26., szerda, viribusunitis ^^
Haemophagia - Brutális katalánokA spanyol/katalán Haemophagia trió elkészült első albumával. A From Sickness to Cult című lemez nemrég jelent meg a Pathologically Explicit Records-nál 7 saját és egy Suffocation feldolgozás (Funeral Inception) dallal.
További
Facebookra vele! 2007. szeptember 25., kedd, godfucked ^^
SBB - A sziklaA lengyel progresszív rock SBB bejelentette új anyagának megjelenési dátumát. A The Rock-nak keresztelt nagylemez a Metal Mind Productions-nél jelenik meg 2007. november 5-én (és 20án az államokban). A zenekar új felállással, Józef Skrzek, Apostolis Anthimos és Nemethis Gábor játékával rögzítették a 2005-ös New Century lemez utódját.
Gábor a magyar Skorpió és P. Mobil zenekarokból ismert. A felállást érintő kérdésekben a végső döntés egy lengyel klubbulin született meg pár hónapja: ez még csak a harmadik fellépése volt az új felállásnak, de a közönség lelkes fogadtatása bizonyította a döntés helyességét.
További
SBB - jön az új lemez
Hír, Dolmen @ 2007. október 31., szerda
Facebookra vele! 2007. szeptember 25., kedd, godfucked ^^
Több tízezer hangszer, száz koncert: újra itt a Hangfoglalás!6400 négyzetméteren, 72 hangszerkiállítóval és több, mint 100 koncerttel és hangszer-demonstrációval a tavalyi debütálás után idén is megnyitja kapuit a Hangfoglalás. A Hangszeresek Országos Szövetsége (HANOSZ) és a Magyar Zenei Exportiroda (MXH) által szervezett hangszer-, hang-, fény-, színpad- és stúdiótechnikai kiállítás illetve zenei szemle október 5-től három napon át dübörög a SYMA Sport- és Rendezvényközpont 'A' és 'C' csarnokában, illetve négy fővárosi klubban. Minden program ingyenesen látogatható.

Több tízezer hangszer egy helyen

Több tízezer hangszer látható és kipróbálható a Hangfoglaláson, melynek idén a SYMA Sport- és Rendezvényközpont 'A' és 'C' csarnoka ad helyet 6400 négyzetméteren. A monstre méretű iparági kiállításon a fúvós, az ütős, a pengetős (akusztikus és elektromos), a vonós és billentyűs hangszerek minden elképzelhető és elképzelhetetlen fajtája megtalálható majd. Emellett a hang-, a fény-, a színpad-, a stúdió-, színház, és a diszkó-technika összes elemével találkozhat a látogató. Utóbbiba például beletartozik a füstgépek, a lézerek és az effektek világa.

Beszélő dob és orrfuvola a kiállításon

A kiállításon a hagyományosnak mondható hangszerek mellett jónéhány különlegesség is helyet kap. Így például Romanek Tihamér 193 centiméter hosszú, a világon egyedülálló theorbacsemballója, amit legutóbb Brugge-ben a Festival Van Vlaandereen csembaló kiállításon csodálhatták meg az érdeklődők. Továbbá megleshető, meghallgatható a Didgeridoo (az ausztrál őslakosok tradicionális hangszere, a termeszek rágják ki a belsejét), a Talking drum (beszélő dob Nyugat-Afrikából, lehet változtatni a hang magasságát, gyík bőr az ütőfelülete), a Quijada (perui szamárállkapocs) és az orrfuvola.

Szekeres Tamás és Jamie Winchester is demonstrál

A SYMA-ban számos koncerttel demonstrálják a hangszerek tudását, megszólalását zenekarok és előadók. Fellép többek közt Hrutka Róbert & Jamie Winchester, a Sugarloaf, Zagar & DJ Bootsie, Szekeres Tamás és a cemid.net band, az AD Stúdió, Mester Tamás, a Fresh Fabrik, Papp Szabi (Supernem), Ferenczi György, Nagy Ádám (Roy és Ádám) és a Megasztárból ismert Boogie. A fellépések közt az Együtt a zenéért mozgalomról beszélgetnek, ami azt kívánja elősegíteni, hogy az emberek legális formában szerezzék meg kedvenceik lemezeit.

Számos zenész és együttes tart közönségtalálkozót a ’C’ csarnokban, például Nagy Feró, Molnár Ferenc Caramel, Bartók Eszter, Varga Feri és Balássy Betty illetve a Back II Black.

Az ismert előadóknál maradva ezen túl teljes mellszélességgel áll ki a Hangfoglalás fontossága mellett Lovasi András (Kispál és a Borz), Kiss Tibi (Quimby), Benkő László (Omega) és a Muzsikás együttes.

Hangszerbütykölde gyerekeknek és zeneterápiás foglalkozások

A Hangfoglalás központi helyszíne, azaz a SYMA további programokat nyújt a három napban. Helyet biztosít a mesterhangszer készítőinek, a restaurátoroknak, a hangszerjavító műhelyeknek, a manufaktúráknak és azoknak a kereskedőknek, akik minőségi hangszerekkel foglalkoznak. Kiemelt része a programnak a gyermekek hangszerbütyköldéje, a világtalanok hangszersimogatója és a fogyatékkal élők zeneterápiás foglalkozásai. Ezeket hangszerkészítő mesterek, óvodapedagógusok és gyógypedagógusok tartják.

Szakmai előadás lesz még a következő témákban is: beszédhibák javítása hangszerekkel és Dawn-kóros gyerekek fejlesztése zeneterápiával.

Négy klubban további koncertek

A Magyar Zenei Exportiroda szervezésében október 5-én és 6-án este a Hangfoglalás programja négy fővárosi klubban folytatódik. A West-Balkán, a Gödör Klub, a Kultea és az Almássy Téri Szabadidőközpont ugyanis ismert és kevésbé ismert, de mindenképpen zseniális magyar illetve közép-kelet-európai zenekarok koncertjeinek ad helyet. Itt lesznek Mike Patton lengyel tanítványai, az Orange The Juice, akik hihetetlen gyorsasággal váltanak jazz-ből death metalba, majd diszkóból sanzonba. Érdemes megtekinteni a budapesti belezős rakkendroll zenekart, a Yellow Sportot, a Fresh Fabrik, Rémember és Warpigs tagokból álló Turbot vagy a szlovénok büszkeségét, a dub/hip-hop vonalon mozgó Moveknowledgementet.

A Hangfoglalás múltja, jelene, jövője

A tavalyi Hangfoglalást hagyományteremtő szándékkal szervezte a Magyar Zenei Exportiroda és a HANOSZ akkor még a Jövő Háza Központba. Szép Fruzsina, az Exportiroda vezetője elmondta: a szakmai információáramlás elősegítése valamint a zenei élet és a piaci környezet fejlesztése céljával, a hasonló külföldi szemlék példája inspirált minket, hogy
megszervezzük a szemlét, mely reményeink szerint a közeljövőben már a régió fontos zenei eseményévé válik.

- Míg tavaly 23, idén 65 hangszerkiállító mutatja meg termékeit – nyilatkozta Andrásik Remó, a HANOSZ főtitkára. – Komoly szervezetek széleskörű összefogásával jött létre a rendezvény, hogy felemelkedést hozzon a művészvilágnak. Ez mindannyiunk érdeke, és fontos a létrejötte.

További információ:

www.hangfoglalas.hu
 
Hírek
Facebookra vele! 2007. szeptember 25., kedd, ensomhet ^^
Koncertre hív a BeyondA zenekar mostanában egyre több koncertbulit tart. Bár sokan le-old school-ozták már őket olyanok, akik csak a honlapjukról (www.beyond.hu) hallgattak egy-két számot és csak annyi tudnak, hogy már 1986-ban is léteztek, a valóságban egy-egy koncert tapasztalatait nézve, a zenekar gyakran hallja vissza a döbbent hallgatóságtól, hogy el sem tudták képzelni, hogy ezt a zenét élőben is ilyen szinten elő lehet adni. Éppen ezért a Beyond mostanában a honlapon inkább a videófelvételeket favorizálja az mp3 helyett, így a honlaplátogatók is a valóságot nézhetik meg olcsón felvett demófelvételek helyett. Felkerült egy csomó bedigitalizált VHS videófelvétel úgy az ősidőkből, mint a mostanában készült koncertekről. Van itt 1991-es Bp-i koncerten előadott Slayer szám, Rock kristály koncert és díjátadás, és mindenféle leporolt felvétel, amik a legeldugottabb polcokról kerültek elő. Van persze olyan koncert felvétel is, amely ebben az évben készült. A zenekar koncerttapasztalatait is folyamatosan rögzíti a honlapon így bárki nyomonkövetheti, hogy egy-egy koncert milyen pozitív, esetleg negatív élményt nyújtott a Beyondnak.

A Beyond tehát egyre gyakrabban jelenik meg a koncertszíntereken és ebben thrash-testársakra is akadtak a Thrash Inside , az Archaic és a Morfium személyében. Így, felváltva gyakran játszanak együtt egyre több és jobb helyeken.

Ha valaki élőben is szeretné őket látni:

2007. október 02.
Ráday kupola, "II. Thrash Nigth", Budapest, VIII. Ker., NAGYVÁRAD TÉR (Orczy út 1.) (20:00.)

2007. október 20.
Emergenza feszt., Eger, Egál klub, Széchenyi út  57 (valamikor 16:00 és 24:00 között.)

2007. november 10.
Budapest, Viper room, XIII. Váci út 168/B (20:00)

Érdekesség, hogy a november 02-i buliban a Thrash Inside-os (www.myspace.com/thrashinside) Gyuszi és Ági fog basszerozni a Beyondnak, a Beyond basszeros Roland külföldi útja miatt, ráadásul mindezt egyetlen összepróbálás nélkül. Ebből csak jó jöhet ki.
Facebookra vele! 2007. szeptember 25., kedd, ensomhet ^^
Nightwish - egy halom látnivalóAmint az már köztudott, az eredeti énekesnő (Tarja) eltávolítása után a svéd Anette Olzon került a bandába. Már ő lesz hallgató a rövidesen megjelentő "Dark Passion Play" című új Nightwish albumon. Ezt már megelőzte egy single, mely "Amaranth" néven fut. Ehhez készítettek egy klipet is, Los Angelesben, Antti Jokinen rendező segítségével, sőt, ha már ott voltak, mindjárt csináltak egy másikat is (mert így olcsóbb volt, ezt írták...) a "Bye Bye Beautiful" dalra (vajh miről szólhat? :)).
Íme a két video:


S még nincs vége a híráradatnak, ugyanis az új albumhoz kapcsolódóan készült egy e-card is, megtekintéséhez kattintsatok IDE.
A zenekar új énekesnőjével október 6-án Tel-Avivban tartja első hivatalos koncertjét, azonban már szeptember 22-én csináltak egy "titkos" bulit az észtországi Tallinban. Itt készült néhány fotó is, megnézhetitek IDE kattintva. (Pár video is kering a youtube-on, de értékelhetetlen minőségűek.)
Icethunder interjú
Interjú, tündérmetálány @ 2011. március 8., kedd, 14:36
Tarja - What Lies Beneath (2010)
Kritika, 9000Sanyi @ 2011. január 19., szerda, 00:46
Nightwish - Dead Boy's Poem
Kultúra, AT @ 2005. október 31., hétfő
Nightwish - Slaying the Dreamer
Kultúra, AT @ 2005. október 31., hétfő
Nightwish - Sleeping Sun
Kultúra, AT @ 2005. október 31., hétfő
Nightwish - Once (2004)
Kritika, Dolmen @ 2005. október 3., hétfő
Facebookra vele! 2007. szeptember 25., kedd, godfucked ^^
Zombie 11 - hétvége

A hétvégén a Rockin’ Rock Cats rockabilly trió 3 rendezvényen lesz megtekinthető a Zombie11 Produkció szervezésében. 27-én csütörtökön Pécsett a Toxic Clubban csapnak fergeteges rockabilly bulit, pénteken Baján a Petőfi szigeten megrendezett I. Bajai Borudvaron játszanak, ahol ingyenes a belépés! Szombaton Pakson a Grand Café ad otthont az őrületes rockabilly koncertnek!

 

A hétvégén a HétköznaPi Csalódások két koncertet ad, pénteken a Kacsában játszanak Dorogon, a szlovák Konflikt társaságában. A koncert eső esetén elmarad, mivel szabadtéri! Szombaton Pécsett a Toxic Clubban kerül megrendezésre a új lemezeltitkoló retrobuli, ahol az első kazettától az első CD-ig (1991-'97) játszik a banda nótákat.

További
Facebookra vele! 2007. szeptember 24., hétfő, Infam ^^
Koldbrann - bootleg DVDMegjelent a norvég Koldbrann DVD-je Live at Ragnarök Festival 2007 címmel, ami a hivatalos oldalról szerezhető be. A DVD 2007 márciusában, a Ragnarök Festival-on (Lichtenfels, Németország) rögzített koncert videóanyagát tartalmazza.

Hat szám, 36 percben:

01. Alt er Befengt
02. Steinet til Jorden
03. Kaosmanifest
04. Pogrom Pestilent
05. Djevelens Treskeverk
06. Inkvisitor Renegat

Senki ne professzionális minőségben reménykedjen, ezt Koldbrann-ék is hangsúlyozzák!

További
Tyrann - Shadows of Leng (2009)
Kritika, haragSICK @ 2009. március 23., hétfő, 18:24
VA - Might is right - Nordic warchants II (2 CD + DVD) (2008)
Kritika, haragSICK @ 2008. augusztus 1., péntek, 18:19
Facebookra vele! 2007. szeptember 23., vasárnap, 9000Sanyi ^^
Vader - DVD előzetesA Vader új DVD-jének, az And Blood Was Shed in Warsaw-nak előzetesét láthatjátok IDE kattintva vagy a MetalMind MySpace oldalán.
Vader - The Empire (2016)
Kritika, boymester @ 2016. december 27., kedd, 17:46
Centurion - Serve No One (2012)
Kritika, boymester @ 2012. augusztus 5., vasárnap, 00:04
Behemoth, Vader, Septic Flesh, Nexus Inferis, Huntress - 2012.06.03. Club 202
Koncertbeszámoló, Irsfa @ 2012. június 6., szerda, 19:02
Moon - Lucifer's Horns (2010)
Kritika, haragSICK @ 2010. szeptember 15., szerda, 12:47
Hell-Born - Darkness [Újrakiadás] (2010)
Kritika, haragSICK @ 2010. augusztus 1., vasárnap, 11:27
Metalfest 2010 - 2010. május 21., Csillebérc
Koncertbeszámoló, ensomhet @ 2010. május 28., péntek, 10:42
1. ... 327. 328. 329. 330. 331. 332. 333. 334. ... 2277.
Cikkek
review
2018. május 27., 13:07, boymester ^^
Az ember a legbetegebb állat, ez tény. Lehetne ezt erőteljesebben is ábrázolni.  Witchsorrow - Hexenhammer (2018)
gig
2018. május 25., 03:30, Mindenholottlevo ^^
Már lassacskán hazajár a dán csapat Budapestre.
Lojális, Royal is...
review
2018. május 22., 18:49, boymester ^^
Hátrafelé bámuló, előre lépkedő angol fenegyerekekAge Of Taurus - The Colony Slain (2018)
review
2018. május 21., 13:03, farrrkas ^^
 „És ha eljössz, világvége, itt találsz majd engem,
nyárfák közt a szélben zúg, csak zúg a lelkem.”

(Kátai Tamás)
Thy Catafalque - Geometria (2018)
review
2018. május 21., 07:44, 9000Sanyi ^^
"90's! Mowar! Béke!"
Beerzebub - MMXVIII (2018)
review
2018. május 20., 16:42, boymester ^^
Szlovén doom metal egy roppant szerencsés gitárossal.
Mist - Free Me Of The Sun (2018)
review
2018. május 19., 12:16, boymester ^^
 Csatasorba állított római légiók, némi frusztrációval. Legion Of Wolves - Bringers Of The Dark Sleep (2018)
review
2018. május 18., 10:16, 9000Sanyi ^^
Jó ez a láz...KabinLáz - Most kezdődik (2018)
review
2018. május 13., 23:29, farrrkas ^^
Dalközpontú blackened death metal masszívum.Atrexial - Souverain (2017)
review
2018. május 11., 09:59, 9000Sanyi ^^
Két lemez után rövidebben fogalmazvaLAY - Emberöltő (2017)
gig
2018. május 10., 20:42, Mindenholottlevo ^^
Három egyszerre húzós-zúzós és minőségi együttes egy estén.
Karneváli betonmunka stílushatárok nélkül
review
2018. május 9., 13:49, 9000Sanyi ^^
Az erő felébredt és jó daklokban manifesztálódottAction - Ébredő erő (2018)
review
2018. május 9., 10:49, 9000Sanyi ^^
Nomen est omen?Sex Action - Utolsó kör (2017)
review
2018. május 7., 15:03, 9000Sanyi ^^
Kilenc év után thrashesebb utakonDecadence - Téveszmélet (2017)
review
2018. május 6., 12:30, boymester ^^
Személyes és emberi sorsok az ősi asztrológián keresztül.Ras Algethi - Oneiricon - The White Hypnotic (1995)
gig
2018. május 4., 22:59, 9000Sanyi ^^
Először Magyarországon, és talán nem utoljáraUgly Kid Joe/Yellowcake - America's LEAST Wanted
review
2018. április 30., 22:51, Necron ^^
Az angol örökség és hagyományok nyomán.
Winterfylleth - The Hallowing of Heirdom (2018)
gig
2018. április 26., 00:21, Mindenholottlevo ^^
Aki intenzív gyalulásra vágyott, itt megkaphatta.
Breakdown sortüzek estéje
gig
2018. április 23., 21:58, farrrkas ^^
Történelmi pillanatok a hajón: a black metal magyar úttörői élőben!Tormentor / Perihelion / Cult of Fire koncert
review
2018. április 23., 15:29, Necron ^^
Egy izgalmas utazás a képzelet és a természet varázsának bűvöletében.Sojourner - The Shadowed Road (2018)
review
2018. április 19., 23:11, Werewolfrulez ^^
Még semmi sem egyértelmű: őszinteség, szenvedély, és útkeresés a feltörekvő dévaványai banda debütlemezén.
Nothing Exact - Fekete fellegek (2018)
interview
2018. április 17., 17:12, Nagaarum ^^
"Hát, a Telet elég sokáig írtam, 17 évesen kezdtem megírni, és 18 voltam amikor kiadtuk, már bandaként."Miki kifaggatása a Tomuszból
review
2018. április 16., 14:44, boymester ^^
Ködben bujkáló dühös kalózok helyett újabb bőrlehúzás.  Lord Vigo - Six Must Die (2018)
review
2018. április 14., 02:49, Werewolfrulez ^^
Goblinkodom, tehát vagyok!
Nekrogoblikon - Welcome to Bonkers (2018)
review
2018. április 7., 18:26, Armand ^^
Hétköznapok kincsein felülálló lelki, spirituális tudás.Moon Of Soul - Világteremtő (EP) (2017)
review
2018. április 2., 20:53, McFrost1977 ^^
 A kitaposott ösvénynek már látszódik a vége.Befouled - Refuse to Rot (2018)
review
2018. március 31., 20:46, Weide ^^
Rossz időben fogant lemez, mely eltörpül a nagyok árnyékábanPsychobolia - Chiaroscuro (2017)
1. ... 176. 177. 178. 179.
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.571 seconds to render