Koncertek
The Rise of Chaos World Tour 2018
január 21.,
Barba Negra
Cryptoriana World Tour
január 21.,
A38 Hajó
European Pilgrimage Tour Part III.
január 22.,
A38 Hajó
Gods Of Violence Tour
január 26., 18:00,
Barba Negra
British Punk Invasion
február 2., 17:00,
Barba Negra
Downfall of Gaia, Hamferđ
február 9.,
Kvlt
Fight the Plague 2018
február 18.,
Dürer Kert
Machine Messiah Tour 2018
február 25., 18:00,
Barba Negra
Amenra, Boris
február 26.,
A38 Hajó
Winter Assault Tour 2018
március 1., 20:00,
Dürer Kert
Mutilated And Assimilated Tour 2018
március 6., 20:00,
Dürer Kert
Rhapsody 20th Anniversary Farewell Tour
március 8.,
Barba Negra
Slow Death European Tour 2018
március 9.,
Dürer Kert
Total Metal Over Europe - Haeresis Tour
március 9.,
Dürer Kert - Room 041
március 14.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Satyricon
március 20., 20:00,
Dürer Kert
Insomnium - Winter's Gate European Tour Part 2
március 20.,
Dürer Kert - Room 041
Cannabis Corpse, Gutted, Kill With Hate
március 21.,
Dürer Kert - Room 041
Blood Stained Earth Tour
március 25.,
Barba Negra
Pretty Maids, Pink Cream 69
március 29., 20:00,
A38 Hajó
Dark Easter Metal Meeting 2018
március 31., 14:00,
Backstage München
Atoma European Tour 2018
április 2.,
Barba Negra
Furia, Uada, Au-Dessus
április 3.,
Dürer Kert - Room 041
Metallica - WorldWired Tour
április 5.,
BudapestArena
Omni World Tour 2018
április 10., 18:00,
Barba Negra
Bell Witch, Aerial Ruin
április 17.,
A38 Hajó - Kilátótér
Catharsis World Tour 2018
április 20.,
Barba Negra
Tormentor: Anno Domini XXX
április 21.,
A38 Hajó
Heathen Crusade 2018
április 23.,
Barba Negra
Grind Over Europe Tour II
április 24.,
Dürer Kert
The Dead Daisies, The New Roses
április 27.,
Barba Negra Track
America's LEAST Wanted 25
április 29., 20:00,
Barba Negra Track
továbbá
Partnerek
Hírek
Facebookra vele! 2006. július 15., szombat, NorthWar ^^
Unearth-Opus III

Augusztus 14-én jelenik meg a metal/hardcore együttes új albuma, amit Terry Date a legendás producerrel készítettek. Bonuszként limitált példányszámban egy DVD-t is mellékelnek, Doug Spanenberg producer rendezésével vették fel.

Unearth-III: In The Eyes Of Fire

Kiadó: Metal Blade

Tracklist:

01. This Glorious Nightmare
02. Giles
03. March of the Mutes
04. Sanctity of Brothers
05. The Devil Has Risen
06. This Time Was Mine
07. Unstoppable
08. So It Goes
09. Impostors Kingdom
10. Bled Dry
11. Big Bear and the Hour of Chaos


BONUS DVD (ltd. edition)

The Making of "III: In The Eyes Of Fire (directed by Doug Spanenberg)


Live From the Sounds Of The Underground
1. The Great Dividers
2. This Lying World
3. Only The People
4. Black Hearts Now Reign

 

25. Rockmaraton - Dunaújváros, Szalki-sziget, 2015.07.13-19
Koncertbeszámoló, Xhavael @ 2015. július 28., kedd, 20:29
Unearth interjú
Interjú, haragSICK @ 2008. november 22., szombat, 13:23
Unearth - The March (2008)
Kritika, haragSICK @ 2008. november 7., péntek, 10:02
Facebookra vele! 2006. július 14., péntek, NorthWar ^^
Pretty Maids NovemberbenA Pretty Maids zenekar bejelentette új mini albumát, amit erős gitárhangzás, szép melódiák és kemény gyors részek egyaránt fogják jellemezni a Wake Up to the Real World című művet. Novemberben lát napvilágot a Frontiers Recordsnál, amin majd 11 új számot találhatunk

Tracklist

Wake up to the real world, All in the Name of Love, I Am the End, As Guilty as You, Why Die for a Lie, Such a Rush, Where True Beauty Lies, Brave Young New Breed Terminal Violence, Perfect Strangers and Another Shot of your Love.

Facebookra vele! 2006. július 14., péntek, NorthWar ^^
Új Stone Sour album július végén!

A Slipknot két tagját, a frontember Corey Taylort és a gitáros James Rootot is felsorakoztató STONE SOUR csapata július végén új stúdióalbummal jelentkezik! A Come What(Ever) May c. anyag a Slipknot zenéjéhez szokott közönségnek valószínűleg komoly meglepetést fog okozni, nemcsak a külsőségek – maszkok elhagyása – miatt, hanem stílusában is sokban eltér a metalbanda durvább zenei világától, várhatóan egy jóval szélesebb réteg számára kedvelhetőbb zenére számíthat a nagyközönség. A július 31-én boltokba kerülő második STONE SOUR albumot a ’30/30-150’ című, még keményebb hangzású dal vezeti fel - amiben közreműködik a GODSMACK dobosa, Shannon Larkin is - , amit az őszi hónapokban egy ballada, a ’Through Glass’ követ majd, mely egy igazi nagy rádiós slágernek ígérkezik.


Tracklista:
1. 30/30-150
2. Come What(ever) May
3. Hell & Consequences
4. Sillyworld
5. Made Of Scars
6. Reborn
7. Your God
8. Through Glass
9. Socio
10.1st Person
11. Cardiff
12. Zzyzx Rd

www.stonesour.com

www.roadrunnerrecords.co.uk

 

Facebookra vele! 2006. július 14., péntek, NorthWar ^^
Luna Ad Noctum Új Album

Megjelent az új Luna Ad Noctum albuma, The Perfect Evil In Mortal címmel.

Label: Metal Mind Records
Distribution: Metal Mind Productions
Cat. Nr: MMP CD 0429
Barcode: 5907785027862   
Format: CD
Genre: lunar black metal
Release date: 10.07.2006

Track List

1.      Phantoms ov Wrath (intro)
2.      The Perfect Evil In Mortal
3.      Diablex Virus
4.      Devilrising Impact
5.      Humana Androide
6.      Deviante Obscurante
7.      Deceptive Fatality
8.      Dimness In Me
9.      Loneliness' Ruined My Life

 Discography

1999 "Moonlit Sanctum" demo
2001 "Lunar Endless Temptation" promo CD
2002 "Dimness' Profound" (Pagan Records)
2004 "Sempiternal Consecration" (Metal Mind Productions, MMP CD 0243)
2006 "The Perfect Evil In Mortal"(Metal Mind Productions, MMP CD 0429 )

Line-up

Dragor Born In Flames - drums
Tomas Infamous - guitars
Blasphemo Abyssum Invocat - guitars
Adrian Nefarious - bass / vocals


Website
www.lunaadnoctum.com

http://www.myspace.com/lunaadnoctum (my Space site)

 

Facebookra vele! 2006. július 14., péntek, NorthWar ^^
Elektronikus Rock Legenda Visszatért

Sok idő elteltével egy új anyaggal rukkolt elő az Omni zenekar. A banda hű maradt a saját stílusához. Nagyon ritmikus szerzeményt hallhatunk, néha sötét atmoszféra is jellemzi.

OMNI - Mermaids
 

Label: TC Music
Distribution: Metal Mind Productions
Cat. Nr: MMP CD 0436
Barcode: 5907785027978   
Format: CD
Genre: electronic rock
Release date: 10.07.2006

Track List
1. Aglaophone
2. Anai
3. Molpe
4. Parthenope


Discography
1985 “Omni”
2006 “Omni” re-edition, Metal Mind Productions, MMP CD 0435
2006 “Mermaids” Metal Mind Productions, MMP CD 0436

Line-up

Marceli Latoszek – keyboards
Rafał Błażejewski – cello & synths
Gerard Sawicki - noises
Aneta Łukaszewicz – vocals on Aglaophone
Piotr „Dziki” Chancewicz – guitars on Aglaophone


Facebookra vele! 2006. július 12., szerda, NorthWar ^^
Ty Tabor-Rock Garden
Immáron a harmadik Ty Tabor szóló albumot van szerencsénk bejelenteni! A King’s X gitárosának új lemeze ismét az InsideOut Music gondozásában jelenik majd meg. Tizenkét nótát tartalmaz majd közülük az utolsó címét még homály fedi.
Ty Tabor új albuma zeneileg követni fogja a szólómunkásságában megszokott színvonalat és dallamvilágot. Vélhetőleg is is kápráztatja majd a rajongóit és remélhetőleg toboroz a lemez új szimpatizánsokat is.
Ty ez év vége felé felbukkan színpadon is anyazenekara társaságában:

Tracklisting:
01. Ride  4:53
02. Stalker  4:47
03. I Know What I'm Missing  3:11
04. Afraid  3:39
05. Play  6:51
06. Beautiful Sky  4:07
07. She's a Tree  3:32
08. Take it Back  3:00
09. Wading In  3:26
10.Thankful  3:26
11.Pretty Good  4:00

plusz egy titkos nóta 

További
Ty Tabor - Rock Garden (2006)
Kritika, Dolmen @ 2006. augusztus 28., hétfő
 
Hírek
Facebookra vele! 2006. július 12., szerda, NorthWar ^^
Threshold a Nuclear Blastnál

Nagyon boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük hogy a Threshold  - „A” progresszív metal zenekar -  aláírt egy megállapodást a Nuclear Blast-tal.  Karl Groom és Richard West így nyilatkozott:
„El vagyunk ragadtatva hogy csatlakozhattunk a Nuclear Blast-hoz, ez egy rendkívül jelentős előrelépés számunkra, és alig várjuk, hogy segítségükkel még több rajongót hódítsunk meg az egész világon! A Nuclear Blast fantasztikus bandákat sorakoztat fel és izgalmas ennek a csapatnak a részévé válni. Nagyszerű dolgoknak nézünk elébe!”

Facebookra vele! 2006. július 12., szerda, NorthWar ^^
Napalm Records HírekFriss megjelenések és videoklip letöltési lehetőségek.

The Realm of Napalm Records DVD (28 Jul)
WELTENBRAND - The End of the Wizard (25 Aug / US: 29 Aug)
TYR - Ragnarok (22 Sept / US: 10 Oct)
DRACONIAN - The Burning Halo (29 Sept / US: 10 Oct)
AHAB - The Call of the Wretched Sea (29 Sept / US: 10 Oct)
LACRIMAS PROFUNDERE - Filthy Notes for Frozen Hearts (7 Jul /US: 29 Aug)
WIG WAM - Wig Wamania

http://www.napalmrecords.com/indexn.html

Videó klip letöltés: http://www.napalmrecords.com/indexp.html

 

Facebookra vele! 2006. július 11., kedd, godfucked ^^
Sabine Dünser RIPNapalm Recordstól kaptuk a következő szomorú hírt:
"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Sabine nincs közöttünk többé!
Zenekari próbán, 2006. július hetedikén, Sabine agyvérzést kapott, és másnap a kórházban elhunyt.
Fájdalmunkat tudatva a barátok és a család számára, a zenekar honlapját bizonyos ideig szüneteltetjük.
Időre van most szükségünk, hogy eldöntsük, hogyan tovább, -ha lesz tovább-, így emailekre egy darabig nem válaszolunk.
Az angyalokkal énekelj most, Sabine! Sosem felejtünk el!

Chris, Max, Pete, Tom"

Nyugodjék békében!
Facebookra vele! 2006. július 11., kedd, NorthWar ^^
Six Feet Under turné
European Summer tour 2006
 
Saturday 05-08 Wacken Open Air, Germany
Sunday 06-08 Haarlem, Patronaat, Holland
Monday 07-08 Stuttgart, Röhre, Germany
Tuesday 08-08 day off
Wednesday 09-08 Vosselaar, Biebob, Belgium
Thursday 10-08 Rotterdam, Baroeg, Holland
Friday 11-08 Düdingen, Bad Bonn, Switzerland
Saturday 12-08 Party.San Open Air, Germany
Facebookra vele! 2006. július 11., kedd, godfucked ^^
Avalon

Richie Zito a 70-es években kezdte a karrirjét, olyan bandák lemezein játszott, mint Barbara Streisand, The Beach Boys, Donna Summer, Tina Turner és Lionel Richie, csak hogy néhányat említsünk, majd Elton John bandájának állandó tagjává vált. Később beszállt a studiós munkálatokba is, és olyan bandákkal dolgozott együtt, mint White Lion, Bad English, Mr. Big, Open Skyz, Heart, Eddie Money.



Az Avalon egy olyan projekt, amelyben összegyűjtötte az összes művészt, akivel együtt dolgozhatott az elmúlt években, hogy egy klasszikos AOR kiadvány születhessen és vele együtt az ő igazi álma is.

A lemez Európában 2006. szeptember 22-n fog napvilágot látni, a Frontier Records gondozásában, a japán verziót útját pedig a King Records fogja egyengetni. Digitális verzióban is hozzáférhető lesz az I-Tunes -on, az E-Music -on és néhány másik online zeneboltban, kb. 1 hónappal a "hagyományos" megjelenés után.
További
Avalon – az utolsó hír
Hír, godfucked @ 2009. január 4., vasárnap, 22:16
1. ... 136. 137. 138. 139. 140. 141. 142. 143. ... 2176.
Cikkek
review
2018. január 15., 20:02, boymester ^^
A teremtés alapfeltétele a tetőző káosz.Thantifaxath - Sacred White Noise (2014)
article
2018. január 14., 16:25, Weide ^^
 Szerkesztőségi kedvencek - 2017 - Második rész
review
2018. január 14., 15:51, boymester ^^
A rideg és szépséges kifejezések határvonalának zenei leképezése immár megvalósultnak tekinthető.Hamferð - Támsins Likam (2018)
review
2018. január 14., 15:34, boymester ^^
Gitárban a súly, szakállban az erő!Apostle Of Solitude - From Gold To Ash (2018)
review
2018. január 11., 10:17, boymester ^^
Így lesz a második esélyből hosszú távú szerelem...Cultes Des Ghoules - Henbane (2013)
review
2018. január 10., 06:14, boymester ^^
 Mennydörgés és égszakadás, vagy csak könnyed zápor?
Thunderstorm - Witchunter Tales (2002)
interview
2018. január 8., 09:50, Nagaarum ^^
"...Veszélyes itt élni, de ez egyben vonzó is nekem. Nyugaton élni túl könnyű és kiszámítható..."
Alekszej Korolyov kifaggatása (Satanath Records)
review
2018. január 7., 18:35, boymester ^^
Ez akkor sem lesz jobb, ha versben mondom el…Wormphlegm - Tomb Of The Ancient King (2006)
article
2018. január 7., 09:58, Weide ^^
 Szerkesztőségi kedvencek - 2017 - Első rész
review
2018. január 7., 08:49, Necron ^^
Megszokott minőségű barangolás egy teremtett univerzumban...Summoning - With Doom We Come (2018)
review
2018. január 6., 11:21, oldboy ^^
Megreguláznak? Regulus - Qadralith (2017)
review
2017. december 31., 15:47, boymester ^^
 Babilon pusztulása és a zene felemelkedéseVeni Domine - Fall Babylon Fall (1991)
review
2017. december 31., 13:23, boymester ^^
Ezt eredményezte a korai tél Amerikában...Gravespawn - Re-forged In The Malice Of Stygian Fire (2017)
review
2017. december 27., 22:24, farrrkas ^^
 Húsz évvel ezelőtt, október 27-én jelent meg minden idők legfontosabb avantgárd metal lemeze.Arcturus - La Masquerade Infernale (1997)
gig
2017. december 18., 03:01, Mindenholottlevo ^^
Első és remélhetőleg nem utolsó alkalommal népesítették be a rockerek a Kincsem Parkot.
Egy szelet rocktörténelem a lovaspályán
review
2017. december 17., 08:59, farrrkas ^^
Az ember éktelen pusztítása ihletett alkotók szemén keresztül. Nadir - The Sixth Extinction (2017)
review
2017. december 13., 12:45, 9000Sanyi ^^
Még iránykereső bemutatkozó EP The Night Suns - Human EP (2017)
review
2017. december 9., 09:51, oldboy ^^
Pozitív, hogy negatív?  Katharos XIII - Negativity (2017)
review
2017. december 6., 16:16, 9000Sanyi ^^
“Nyolc dal az önpusztító dekadencia és a jobb világért izzás gyűrűjéből … és egy kilencedik az underground ünnepléséről… hiszen van, amit nem ad meg a fény!“Agregator - Semmiből, a semmin át (2017)
gig
2017. december 1., 18:10, farrrkas ^^
Teltházas „norvég hajó” ismét magyar vizeken... Leprous -  a Malina-turné budapesti állomása
review
2017. november 30., 19:13, Balthazaar ^^
Rozsdamentes sebészeti acél a Walker & Steer műhelybőlCarcass - Surgical Steel (2013)
review
2017. november 25., 09:30, oldboy ^^
Természet - esen hangulatos.Bereft of Light - Hoinar (2017)
review
2017. november 22., 10:43, 9000Sanyi ^^
“Nem marad csak üres folt, ott ahol a neved volt.” - erre a lemezre ez nem igazAebsence - 3 (2017)
review
2017. november 20., 10:20, Nagaarum ^^
Rejtett értékek a biztonsági játék mögött.Zvijer - Vječnost truleži (2017)
review
2017. november 18., 19:50, farrrkas ^^
 Súlyos blackened sludge/doom nagylemez meggyötört füleknek.  Grrrmba - Grrrmba (2017)
review
2017. november 18., 10:51, boymester ^^
Változatos, szórakoztató lemez a tengeren túlról. Nailblack - Envied (2017)
review
2017. november 17., 19:16, boymester ^^
Fejesugrás egy agyonhasznált medencébe, de őszinte elhivatottsággal. Professor Emeritus - Take Me To The Gallows (2017)
1. ... 174. 175. 176. 177.
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.092 seconds to render