Koncertek
ReBuilt To Tour 2018
október 24.,
Barba Negra
Tony MacAlpine, Levi Fantasy
október 25.,
Dürer Kert
A Nordic Symphony '18
október 28.,
Barba Negra
Aphotic Visions Tour 2018
október 31.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Symphonic Metal Night 2018
november 2.,
Dürer Kert
Infected Rain, Over My Dawn
november 3.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Wolfsnachte Tour 2018
november 4.,
Barba Negra
The Trident's Curse European Tour 2018
november 7.,
Barba Negra
Yob, Wiegedood
november 7.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Anticult Europe Tour 2018
november 8.,
Dürer Kert
Ihsahn, Ne Obliviscaris, Astrosaur
november 11.,
A38 Hajó
Purveyors of Dankness European Tour 2018
november 12., 19:30,
Dürer Kert
The Burning Cold Over Europe 2018 Tour
november 12.,
Dürer Kert - Room 041
Vinnie Moore
november 13., 20:00,
Dürer Kert
Lordi
november 14., 20:00,
Barba Negra
Tales of the Morbid Butchers #6 fanzine release party vol. II.
november 17.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Pro-Pain, Don Gatto, Hemlock, Stonedirt
november 18.,
Dürer Kert
Nightwish - Decades: Europe 2018 Tour
november 20.,
BudapestArena
Godsmack, Like a Storm
november 24.,
Barba Negra
Skalstorm European Tour MMXVIII
november 25.,
Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferenciaközpont
MTV Headbanger’s Ball Tour 2018
december 2.,
Barba Negra
Nazareth - 50th Anniversary Tour
december 5.,
A38 Hajó
Ensiferum - Acoustic on Tour 2018
december 5.,
Dürer Kert
Gus G., Maxxwell, Magical Heart
december 6.,
A38 Hajó
Marillion - Theater Tour 2018
december 7.,
Barba Negra
The Resist Tour 2018
december 12.,
Tüskecsarnok
The Dead Daisies
december 12., 20:00,
Barba Negra
Kalmah, Vreid, Slegest
december 14.,
Dürer Kert - Room 041
Kingmaker Tour
december 18., 20:00,
Barba Negra
Mood
január 4.,
Barba Negra
Jethro Tull - 50th Anniversary Tour
január 19., 20:00,
Kongresszusi Központ
Midnight Ghost Tour 2019
január 27.,
Barba Negra
február 16.,
Kaptár Klub
Emerson, Lake & Palmer Lives On Tour
február 24., 20:00,
A38 Hajó
továbbá
Partnerek
Hírek
Facebookra vele! 2007. április 5., csütörtök, Dolmen ^^
Marilyn Manson - véglegesített tracklistMansonUSA.com szerint véglegesítették Marilyn Manson új "Eat Me, Drink Me" című művének tracklistjét. A korong várhatóan június 5-én kerül majd a boltokba.

"Eat Me, Drink Me" tracklist:

01. If I Was Your Vampire
02. Putting Holes in Happiness
03. The Red Carpet Grave
04. They Said Hell Is Not Hot
05. Just a Car Crash Away
06. Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)
07. Evidence
08. Are You the Rabbit?
09. Mutilation is the Most Sincere Form of Flattery
10. You and Me and The Devil Makes 3
11.
EAT ME, DRINK ME

Facebookra vele! 2007. április 5., csütörtök, Dolmen ^^
Broken Teeth - új lemezAz Austin-i hard rock kvintett Broken Teeth új nagylemeze "Electric" címmel látja meg a napvilágot várhatóan augusztusban a Corporate Punishment/Navarre gondozásában.

"Electric" tracklist:

01. Hell For Sale
02. Electric
03. Blood On The Radio
04. Undertaker
05. She's Gonna Blow
06. El Diablo
07. Stick It In
08. Burns Like Love
09. Roll Over
10. Hangin’ By The Skin
11. Devil Money
12.
Bonfire

Facebookra vele! 2007. április 5., csütörtök, godfucked ^^
Remorse - hírek"Elsősorban köszönjük az Exodus és a Testament előtti fellépéseket a szervezőknek no ez az "ami új erőt adhat". Fontos hír, hogy Kossuth Lajos is elhagyta az országot egy időre mivel nincs kibékülve az  itthon kialakult helyzettel... Ez tovább nehezíti a Harc-unkat de megyünk előre ezerrel! Szerencsére rengeteg a jó arc, jó zenész  akik odatudják tenni magukat rövid idő alatt ezért zökkenőmentesek a koncertjeink. A közeljövőben a következő összeállításban Thrasherkedünk mindenfelé: Kámus-dob, Söme-bass(Gutted), Zsóti-gitár, Igor-gitár(Mytra), Parola-ének (Decadence)(a fotón), Reméljük lassan stabilizálódik majd a helyzetünk, hiszen hamarosan megjelenik az Old Versio című anyagunk mely az In Versio(1993) és az Álmatlanság(1997) anyagunkat tartalmazza 1 Cd-n az eredetire építő de új borítóval. A hanganyag az eredeti csak kazettán megjelent verzió masterizált változata (2003 Jaya Hari das, Eternal Soul). Ennek kapcsán tervezzük régi videók, fotók, cikkek, megjelentetését honlapunkon. Folyamatosan készülnek az új dalok is ötletekben nincs hiány kb. 20 félkész nótánk van és mivel rettentően mérgesek vagyunk néha az új anyag DÜH címen fut egyenlőre.A nyár folyamán szeretnénk minél több fesztiválon thrasherkedni ezért zargathatnak a szervezők nyugodtan.:), és esetleg eljutni stúdióba is ha jól haladunk. Mivel sokan kérdezték azt is leírjuk, hogy  igen Zsóti Harc-olt a falkával nyert és megvette a Dime Razorback gitárt...vazze!!!:)

Rokkk mindenkinek!"
Metal Forever Fesztivál 2013 - Nagycsalomja (Szlovákia), 2013.08.2-3.
Koncertbeszámoló, 9000Sanyi @ 2013. augusztus 25., vasárnap, 12:03
Stardrive - Remorse - Stonedirt koncert - 2010.03.13. Karcag, Ifiház
Koncertbeszámoló, 9000Sanyi @ 2010. március 17., szerda, 21:43
Vale of Tears - Illdisposed Inner Interest (2009)
Kritika, 9000Sanyi @ 2010. január 19., kedd, 17:19
Mytra - Ecotone (2007)
Kritika, 9000Sanyi @ 2008. november 10., hétfő, 20:19
Facebookra vele! 2007. április 5., csütörtök, godfucked ^^
Keen Of The Crow - kettészakadt a zenekarA debütáló albumát nemrég kiadott amerikai Keen Of The Crow-t máris végleges ellentétek osztják ketté. A két gitáros és az énekes, Seth Arthur, Ron Slater és Dan Ochoa jelentette be távozását és ezzel a csapat feloszlását, de egy nappal később a - két egykori Morgion tag - dobos és bőgős Justin Christian és Rhett Davis cáfolta a KoTC megszűnését.. méghozzá az elvileg kilépett énekessel, Ochoával együtt. Erre a két gitáros újabb közleménnyel állt elő, melyben megerősítik: a dalszerző Arthur távozása után nem létezhet tovább zenekar Keen Of The Crow néven.
Úgy tűnik a csapat kettészakadt, és feloszlást forszírozó gitárosok a www.keenofthecrow.net címen elérhető hivatalos oldalt, a két egykori Morgionos pedig a www.myspace.com/keenofthecrow lapot foglalta el, így a két "kizárólagosan hivatalos" oldalon egymásnak ellentmondó információkat találunk a zenekar helyzetéről.
Facebookra vele! 2007. április 5., csütörtök, godfucked ^^
Kétnapos Black Hell Fesztivál a Blue HellbenÁprilis 6-án és 7-én fekete húsvéti ünnepeket prezentál majd az óbudai Blue Hellben a hazai extrém metal zenekarok legdurvábbjaiból összeválogatott különítmény, kiegészülve tágabb régiónk legnagyobb black, death és pogány metal csapataival: a 10 fellépős rendezvényen a magyar színeket képviseli többek közt a Sin Of Kain, a Neochrome, a Frost, a Bloodrainbow és az Archaic, és szerepel a görög black metal világszerte ismert képviselője, a Rotting Christ, illetve a pogány mitológiából merítő litván Skyforger is.

A görög Rotting Christ éppen húsz éve létezik - az egykor nyers black metal csapatként indultak, de a hosszas pályafutás alatt számos különböző zenei hangulattal próbálkoztak, így szinte minden albumuk más és más hangzásvilágú, és ennek megfelelően a rajongók is változó lelkesedéssel fogadták azokat. Abban viszont egyetértés alakult ki, hogy az elmúlt években ismét ereje teljében a Tolis testvérpárra épülő gárda - már csak ezért is érdemes lesz a Blue Hellbe látogatni.

Arról nincs vita a Rotting Christ-tal kapcsolatban, hogy a mainstream médiában egyöntetű ellenérzéssel értekeznek róluk, ami egy ilyen névvel rendelkező gárdánál nem is csoda. A csapat amúgy több alkalommal is úgy nyilatkozott, hogy ők - a véleménynyilvánítás szabadságának jegyében - egyszerűen csak egyházellenes álláspőontjukat akarják kifejezésre juttatni zenéjükben, és ehhez minden körülmélnyek között ragaszkodnak.


A litván Skyforger sem a kereszténység zászlóvivője, dalaiban azonban annál több szó esik az ősi pogány istenekről, és a róluk szóló mítoszokról. Az idén 12 éves csapat black-death metal alapokra építi fel folkos hatású zenéjét, de készítettek már fémmentes, tisztán népzenei albumot is.

A Rotting Christ-ot a nyaktörő thrash metalt, prezentáló Suicidal Angels és a szintén görög death metal horda, a Mass Infection kíséri el Budapestre, és fellép egy másik külföldi death metal együttes, méghozzá a szlovák Sanatorium is.

A hazai fellépők közül talán a Sin Of Kain a legismertebb, mely 2002 óta szállít nekünk gazdagon hangszerelt, igényes black metal muzsikát minden egyes fellépésén. Jóval nyersebb felfogásban zenél az 1996 óta működő Frost, a Bloodrainbow és a Neochrome pedig a death metal vonalat erősíti majd. Szerepel továbbá egy tehetséges fiatal thrash csapat, az Archaic is.. az így összesen tíz gárdát felvonultató Black Hell Fesztiválra jegyek már kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint a www.ticketportal.hu oldalon.

Black Hell Festival - tudnivalók:

2007. április 6-7., péntek-szombat, 18.00 óra
Budapest, Blue Hell (ex-Kék Yuk)

Pénteki fellépők: Bloodrainbow, Neochrome, Frost, Skyforger, Sanatorium
Szombati fellépők: Archaic, Sin Of Kain, Suicidal Angels, Mass Infection, Rotting Christ
A koncertek után afterparty

Belépő: napijegy 1500 Ft, kétnapos bérlet 2500 Ft.


Kapcsolódó weboldalak:

http://www.planetnoir.com
http://www.rotting-christ.com/
http://www.skyforger.lv/
http://www.ticketportal.hu
Facebookra vele! 2007. április 5., csütörtök, godfucked ^^
A 30Y - Kipakolja!Rögtön egy remek hírrel kezdeném a mai hírlevelet, miszerint a Semmi Szédítő Magasság rögtön a 20. helyen debütált a MAHASZ Top 40 Album és Válogatáslemez listáján! Éljen és így tovább, mindenkinek köszönjük szépen a támogatást!

A nagysikerű budapesti koncert után a zenekar ezúttal otthon, Pécsett készül bemutatni új lemezét! Az A38-as koncert tapasztalataiból következtetve hatalmas hangulat várható pénteken a pécsi Ifjúsági Házban, ahol a fiúk - többek között - ’hazai’ közönség előtt fognak zenélni.
 

A pécsi lemezbemutatón ismét képviseltetni fogja magát a 30Y által életre keltett ’Lemezcsere program’ melynek lényege, hogy a szemfüles – és korán érkező – rajongók írott CD-iket a koncert helyszínén eredeti albumra cserélhetik. A zenekar ezzel a gesztussal szeretné megköszönni rajongóinak, hogy ’ragaszkodnak a zenéhez’. De félreértés ne essék J: „mi nem azt mondjuk, hogy ne vásároljatok soha többé cd-t, csak azt, hogy nem akarunk senkit arra kényszeríteni, hogy ne hallgasson zenét, csak azért, mert nincs pénze minden lemezt megvásárolni”.

Tehát várunk Titeket szeretettel holnap, április 6.-án Pécsett, az Ifjúsági Házban – ha nem akartok kihagyni egy újabb fergeteges bulit!

Az albumba belehallgathattok: itt


A Dadog c. nóta klipjét pedig megnézhetitek a zenekar hivatalos honlapján: www.30Y.hu
További
 
Hírek
Facebookra vele! 2007. április 5., csütörtök, godfucked ^^
Lengyelországban stúdiózik az ObtestA legismertebb litván metalbandák közé tartozó Obtest abban a lengyelországi Hertz stúdióban rögzíti következő albumát, melyben többek között a Decapitated, a Hate, Crionics, a Devilyn, a Hell-Born és még sokan mások. Az Obtest hosszas várakozás után kerül majd sorra áprilisban, méghozzá a Vader után, akik éppen régi klasszikusokat vesznek fel újra.
A pogány metalt játszó gárda litván nyelvű új albuma Gyvybes Medis (Az élet fája) címen jelenik majd meg az ősszel, a szintén litván Ledo Takas kiadó gondozásában, ahol április 23-án újra kiadják a zenekar éppen 10 évvel ezelőtt elkészült debütáló albumát, a Tukstantmetis-t is is újra kiadják. Ez a korong anno napra pontosan az első baltikumi keresztény szerzetes meggyilkolásának ezredik évfordulóján, 1997. április 23-án jelent meg.
http://www.myspace.com/obtestofficial
Facebookra vele! 2007. április 4., szerda, kispatak ^^
Dream Theater - Systematic Chaos

Elkészült a Systematic Chaos című új album borítója. Korábbi hír.

Dream Theater - The Astonishing (2016)
Kritika, oldboy @ 2016. február 20., szombat, 10:20
Rock By The River - Budapest - Barba Negra Track, 2015.07.07.
Koncertbeszámoló, 9000Sanyi @ 2015. július 15., szerda, 10:18
An Evening with Dream Theater - 2014. július 26. Budapest Park
Koncertbeszámoló, 9000Sanyi @ 2014. augusztus 9., szombat, 21:15
Dream Theater - Dream Theater (2013)
Kritika, oldboy @ 2013. szeptember 28., szombat, 10:36
Dream Theater - A Dramatic Turn of Events (2011)
Kritika, oldboy @ 2011. szeptember 16., péntek, 15:07
Facebookra vele! 2007. április 4., szerda, Dolmen ^^
Awake - nyáron jön a bemutatkozó lemez

Az angol progresszív metal csapat Awake bemutatkozó lemezét a finn Lion Music terjeszti világszerte majd. A korong az "Illumination" címet kapta és Tom S. Englund (Evergrey) producer segítségével rögzítették. Boltokba várhatóan nyáron kerül majd. A csapattal kapcsolatos hír még, hogy júliusban fellépnek a Szlovéniában megrendezésre kerülő Metalcamp fesztiválon.

Awake felállás:

Simon Shedwell - ének
Richard Hall - gitár
Chris le Mottee - bass
Craig Burkett - billentyű
Alex Townsend - dob

További információkat a csapat honlapján találtok: www.awakemusic.net

További
Facebookra vele! 2007. április 4., szerda, Dolmen ^^
Insision - késik az új korong

A svéd death metal csapat Insision új "Ikon" című lemeze késéssel kerül majd a boltokba. A Dental Records álltal gondozott korong terjesztési problémák miatt csúszik. A dalokat a Black Lounge (SCAR SYMMETRY, CENTINEX) stúdióban vették fel  Avesta, Svédországban. A borítót Mick Usher tervezte, aki korábban már dolgozott a csapattal .
"Ikon" tracklist:

01. A Ravenous Discharge
02. Unbind My Hands
03. By Habit
04. Depleting The Non-Being
05. Into The Cold
06. Breathing The Black Dust
07. Doubt Denied
08. Entangled In Thorns *
09.
The Magnet Soul

A "Doubt Denied" című dal meghallgatható a kiadó MySpace.com oldalán.

Insision - Ikon (2007)
Kritika, haragSICK @ 2008. július 1., kedd, 10:11
Facebookra vele! 2007. április 4., szerda, Dolmen ^^
Catholicon - megjelent a harmadik lemezA Louisiana-i black/death metal csapat Catholicon megjelentette harmadik "Treatise on the Abyss" című lemezét. A korong a Negativity Records gondozásában került a boltokba. A dalokat a  Noisefarm stúdióban Paige, Texasban Tim Bartlett segítségével rögzítették. A maszterizálást  James Murphy (TESTAMENT, DEATH, OBITUARY) követte el a Safehouse stúdióban. A borítót a finn művész Juha Vuorma készítette, aki korábban is dolgozott már a csapattal.

A banda zenéjébe a MySpace.com oldalukon tudtok belehallgatni.

További
1. ... 261. 262. 263. 264. 265. 266. 267. 268. ... 2391.
Cikkek
gig
2018. október 23., 18:34, Krigare ^^
Az első két nap. Hőség, áramszünet, vezetékégés...
Brutal Assault 2018 - I. rész
review
2018. október 21., 10:16, Armand ^^
Farkasok völgye.Realm of Wolves - Oblivion (2018)
review
2018. október 20., 14:17, boymester ^^
Egyenesen a gyártósorról! Nekromant - The Nekromant Lives (2018)
review
2018. október 20., 12:31, boymester ^^
Trondheim most másként büntet minket, avagy nem szólt előre a telepata, hogy jön a norvég tevepata...
Cameltoe - Up Your Alley (2018)
review
2018. október 20., 10:13, boymester ^^
Repül a fekete holló, ki tudja hol áll meg?
Crowhill Tales - If I Were A Crow (2018)
review
2018. október 19., 22:45, Armand ^^
A sötétben kialvó gyertyaláng.Voiduaven - Voiduaven 'EP (2018)
review
2018. október 19., 17:00, Armand ^^
Nyomasztó áriák sírendezéshez.Ivan - Memory (2018)
review
2018. október 19., 14:58, oldboy ^^
Krokodilus, a Gangesz partján, csücsül a farkán és The Trousers-t hallgat! The Trousers - Invisible Darkness (2018)
review
2018. október 17., 18:32, Armand ^^
Meditatív post-lelki kiteljesedés.Ygfan - Hamvakból... (2018)
review
2018. október 15., 17:46, Armand ^^
A japán thrash/death szamuráj.Hate Beyond - Ruthless Aggression (2018)
review
2018. október 14., 14:07, boymester ^^
Minősített, eredeti ikonok lógnak egy közönségtől félreeső kis múzeumi szobában...
Pale Divine - Pale Divine (2018)
review
2018. október 14., 13:28, McFrost1977 ^^
 A halál és elmúlás árnyékában.Owl - Nights In Distortion (2018)
review
2018. október 13., 10:28, Armand ^^
Az elmúlás virágai.Funeral Moth - transience (2016)
review
2018. október 12., 16:42, Armand ^^
Krakent megidéző doom mesék.Spiral Tomb - The Dark Behind the Stars ’EP (2018)
review
2018. október 12., 14:55, Armand ^^
Prehisztorikus röfögés.Melmak - Prehistorical (2016)
review
2018. október 11., 11:08, Nagaarum ^^
Nyúzott lelkeknek esti kormozáshoz...Ködfolt - Demo 1. (2018)
review
2018. október 10., 20:09, Armand ^^
Doom-O-Rama, avagy a tudatos kozmikus lebegés.REZN - Calm Black Water (2018)
review
2018. október 7., 19:08, Zoolixius ^^
Az Abba és a Black Sabbath násztánca.Lucifer - Lucifer II. (2018)
review
2018. október 7., 16:12, Armand ^^
100 % STEEL FEELING!Stonedirt - Backlash-Zone (2018)
review
2018. október 7., 15:21, boymester ^^
Végzetes őszi vasárnap III.Black Oath - Behold The Abyss (2018)
review
2018. október 7., 15:13, boymester ^^
Végzetes őszi vasárnap II. Acolytes Of Moros - The Wellspring (2018)
review
2018. október 7., 15:03, boymester ^^
 Végzetes őszi vasárnap I. Famyne - Famyne (2018)
review
2018. október 4., 18:48, Armand ^^
Ünnepélyes doom termés.Solemn Ceremony - Solemn Ceremony (2018)
review
2018. október 3., 18:25, Armand ^^
Zenei kaleiodoszkóp, avagy egy megújult változatosság.Clue - Triptychon 'EP (2018)
review
2018. október 3., 11:02, 9000Sanyi ^^
Magasabb szintre léptek az új lemezzelDystopia - Building Bridges (2018)
review
2018. október 1., 17:56, Armand ^^
A rúnák titkainak kavalkádja.Stvannyr -  Secrets of the Runes 'EP (2018)
review
2018. szeptember 29., 12:14, Armand ^^
A fekete zene alkimistái.Farsot/ColdWorld - Toteninsel ’split-EP (2018)
1. ... 180. 181. 182. 183.
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.533 seconds to render