Esemény időpontja:
2017. április 7., péntek
Esemény neve:
Forbidden Territories World Tour 2017
Fellépők:
Flotsam and Jetsam
Dew-Scented
Izegrim
Inhalator
Maradandó Károsodás
Vesztegzár
Zord
Helyszín:
Beugró:
5.000,- Ft / 6.000,- Ft
Honlap:
Honlap
Hátra:
-416 nap
Rögzítette:
Krigare
Facebook:
Forbidden Territories World Tour 2017
ANGELGRINDER 2017. március 23., csütörtök, 23:06
ANGELGRINDER
Csatlakozott:
2012. január 25.
Hozzászólások: 1333
Sajnos Remorse nem lesz, pihenőre mennek :-(
Krigare 2017. február 21., kedd, 13:24
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6770
Hazai nevekkel kiegészülve mini fesztivállá avanzsált a turné


Arról már korábban hírt adtunk, hogy Jason Newsted eredeti bandája, a veterán arizonai metalos Flotsam and Jetsam áprilisban Budapesten játszik a Leif Jensen vezette német thrash / death horda, a Dew-Scented és a szintén thrash / death vonalon mozgó holland, csaj frontos Izegrim társaságában. A mai napon az is kiderült, hogy az eredetileg tervezett program kibővült, 5 hazai csapat csatlakozott az eseményhez. A Remorse, a Maradandó Károsodás, a Vesztegzár, az Inhalator és a Zord zenekarok színesítik majd az így két színpadosra duzzadt, mondhatni mini fesztivált a ShowBarlangban április 7-én.

Inhalator
"A 2017-es év beköszöntével megváltunk basszerosunktól, Harmath Zolitól, akit Rákóczi Gergely váltott. Nagy dobásokkal készülünk idén, amit a Soós Zoltán & Székely Károly-Róbert kooperációjával készült új logonk már talán sejtet is. Jelenleg írjuk a dalokat egy kislemezhez, amivel jócskán szeretnénk megfejelni az "Álmok temetője" színvonalát."
http://www.facebook.com/inhalatorthrash

Maradandó Károsodás
"A zenekar elődje 2006-ban alakult, amikor két barát, Pap Zoltán (dob) és Hajdu István (szóló gitár/ének) elkezdett zenélni. Basszusgitáros szerepében Pető József később csatlakozott. Az első demó elkészítésére 2009 nyarán került sor. Ekkor készült el a Kezdet és Vég című anyagunk. 2010 februárjában a zenekar 2011 februárjáig tanulmányi okok miatt pihenőt tartott. Kis kihagyás után ismét összeálltunk egy új basszusgitárossal Marton István személyében, akivel a második demót rögzítettük 2011 augusztusában. 2012 nyarán került felvételre az újabb anyagunk „Civilizáció Romjain” c. EP Miskolcon a HangArt stúdióban. 2015-ben kiadtuk a „Húsdaráló” c. lemezt még a hármas felállásban, majd csatlakozott hozzánk Szabó László második gitárosként. Pap Zoltán távozott a zenekarból, így a dobos poszt megüresedett, és egy kisebb,(kb. fél éves) szünet vette kezdetét, Egészen 2016. márciusig, amikor belépett Telek Imre, és elkezdtünk újult erővel próbálni. Jöttek sorra a koncertek, de Laci is távozni kényszerült a zenekarból költözés miatt. Így visszaálltunk a hármas felállásra, azóta több koncerten is túl vagyunk és elkezdtük írni a dalokat az új lemezre, amit szeretnénk minél hamarabb befejezni és rögzíteni."
http://www.facebook.com/Maradandó-Károsodás-289958424350740

Remorse
"90%-ban készen áll a KOHO című lemezanyagunk, a munkálatokba bevontuk Kossuth Lajos urat is. Idén 30 évesek leszünk, így várható pár buli az eredeti Old Remorse felállással is. Rokkkk"
http://www.facebook.com/remorsethrashteam

Vesztegzár
A thrash metalban utazó komáromi Vesztegzár idén augusztusban ünnepli 10 éves fennállását. E kerek évfordulót a harmadik lemezük őszi megjelentetésével szeretnék megünnepelni. Éppen ezért a téli-tavaszi időszak főként a dalszerzésről szól. A próbatermi munkát azonban félbeszakítják, hogy a ShowBarlang falai között is bemutathassák, főként a 2015-ben megjelent Útvesztő lemez dalaira épülő műsorukat."
http://www.facebook.com/vesztegzar/

Zord
A miskolci Zord 2000 óta van jelen a hazai metal színtéren. A zenekart külföldön is elismerték, amerikai, görög, holland és olasz webzinektől is érkeztek nagyon pozitív visszajelzések a Zord munkásságával kapcsolatban.
Stílusukat tekintve gitár centrikus metalban utaznak, melyet helyenként páratlan ritmusok tesznek még színesebbé. Nyár elején lát majd napvilágot harmadik lemezük, ahogy az előző kettő is, a Nail Records gondozásában."
http://www.facebook.com/zordmetal

A Hammer Concerts bemutatja: Forbidden Territories World Tour 2017
2017. április 7.
Budapest, ShowBarlang
Flotsam and Jetsam, Dew-Scented, Izegrim, Inhalator, Maradandó Károsodás, Remorse, Vesztegzár, Zord koncertek
Belépő: Elővételben: 5.000 Ft, a koncert napján és a helyszínen: 6.000 Ft
--
V.A.
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.13 seconds to render