Esemény időpontja:
2017. március 14., kedd
Fellépők:
Conan
Downfall of Gaia
Hark
High Finger
Igor
Helyszín:
Dürer Kert - Kisterem, Budapest
XIV. ker. Ajtósi Dürer sor 19-21.
Beugró:
2.800,- Ft / 3.800,- Ft
Honlap:
Honlap
Hátra:
-403 nap
Rögzítette:
Krigare
Facebook:
Conan, Downfall of Gaia, Hark, High Finger, Igor
Krigare 2017. február 17., péntek, 12:18
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6749
Hivatalos ajánló:


Március 14-én valószínűleg a tavasz egyik legsúlyosabb bulija fog várni mindazokra, akik ellátogatnak a Dürer Kertbe, hiszen pályafutása során először fog fellépni hazánkban a liverpooli doom / sludge trió, a Conan. Tavaly majdnem el lehetett csípni őket az Entombed előzenekaraként, de utolsó pillanatban még sem valósult meg az a koncert. Nem elég, hogy március 14-én pótolni fogják az elmaradást, hanem hoznak magukkal 3 kiváló zenekart a Downfall of Gaia, High Fighter és a Hark személyében.

Van miből szemezgetni a munkásságukból, ám több, mint valószínű, hogy a tavalyi "Revengeance"-re keresztelt nagylemezt fogják jobban előtérbe helyezni az este során. Egészen hihetetlen, hogy ez a 3 arc milyen hangzást képes kihozni magából a színpadon. Eszméletlen vehemencia és súly, ami a koncertjeiket jellemzi általában. Ebben segítenek nekik az erősítőtornyok, amik erre a doomos / sludgeos hangzásra vannak kitalálva. Ha szereted a Bongripper féle szemét vonalat, akkor a Conant Neked találták ki.

A Downfall of Gaia legutoljára 2 éve járt nálunk, amikor még az előző nagylemezt (Aeon Unveils The Thrones Of Decay) turnéztatták. A tavaly megjelent "Atrophy" a megkezdett utat folytatja, ahol az epikus/ black metalos témákat gyúrják össze a post metal legjobb pillanataival és ez a 6 számos lemez is arról tesz tanúbizonyságot, hogy bizony az egyik legjobb zenekarról beszélhetünk most a mezőnyben. Élőben egy külön élmény minden egyes fellépésük, amit egyszerűen bűn lenne kihagyni.

A stoner rock szerelmesei is meg fogják találni a maguknak való muzsikát estére, hiszen a High Fighter is tiszteletét fogja tenni ezen az eseményen. Tökös kiállás, térdig érő riffek és egy női frontember, aki tökéletesen hozza a frontemberi szerepet, mint kiállás, mint hang szempontjából. A tavaly kijött "Scars & Crosses" c. anyagukra mindenképp lessetek rá, nagyon király kis rock anyag lett!

Még mindig nem fogytunk el zenekarokból. A Hark is csatlakozott ehhez a nem mindennapi turnéhoz, akik egyenesen Walesből jöttek, hogy bemutassák nekünk a sludge-dzsal átitatott progresszív rockjukat. Legújabb lemezük a napokban fog kijönni a Season of Mist jóvoltából.
Ha mond neked valamit a Torche, vagy a Baroness neve, akkor a Hark a Te zenekarod!

Hazai részről nem más, mint az Igor fogja bemelegíteni a színpadot döngölős stoner zúzdájukkal!

A sok zenekarra való tekintettel a kezdés pontosan este 7-kor lesz!
A beugró: 2800,- Ft (Wave - CD Pince) / 3800,- Ft

Facebook esemény: http://www.facebook.com/events/1541724722594651/
--
V.A.
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.084 seconds to render