Esemény időpontja:
2017. április 21., péntek
Fellépők:
The Arson Project
Fredag den 13:e
Freedom is a Lie
Enter the Void
Chappa'Ai
Helyszín:
Beugró:
1.500,- Ft
Honlap:
Honlap
Hátra:
-423 nap
Rögzítette:
Krigare
Facebook:
The Arson Project, Fredag den 13:e, Freedom is a Lie, Enter the Void, Chappa'Ai
Krigare 2017. március 28., kedd, 09:20
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6721
Hivatalos ajánló:


Áprilisban nem kevés koncertnek fog otthont adni Budapest remek kis színtere, és ebből a Tukker Booking is tetemesen kifogja venni a részét.

Április 21-én immáron 5. alkalommal fog ellátogatni hozzánk Svédországból a The Arson Project zenekara, méghozzá nem is akármilyen apropóból, hiszen közel több, mint 10 éves fennállásuk során most adták ki első hivatalos lemezüket, ami "Disgust" néven került napvilágra. Ennyi idő alatt a zenéjük is kisebb változásokon esett át. Korábban a svéd hm-2 orientált grind vonal egyik legjobb bandája voltak, de erre a lemezre egy nyersebb, punkosabb hangzású anyagot raktak össze, ahol mertek kísérletezni és ennek végeredményképp egy óriási albummal rukkoltak elő. Ha szimpatizálsz az olyan zenekarokkal, mint a Dead In The Dirt, a Masakari, vagy a Cursed jó sok blastbeattel, sludge résszel megspékelve, akkor a TAP a Te zenekarod. Emellé még azt is érdemes megemlíteni, hogy élőben még kíméletlenebbek, mint lemezen.

Viszont nem egyedül fognak érkezni a svéd grinderek, hiszen turnépartnerük szintén svéd honból a Fredag Den 13:e lesz, akik jó pár éve jártak már Budapesten, és akik ott voltak azon az estén, emlékezhetnek, hogy mekkora bulit csaptak a crust / d-beatben otthonosan mozgó svéd arcok. A legutóbbi "Domedagar" névre hallgató lemezük is óriásit megy. Hibátlanul adagolják nekünk a dallamosabb crust / hc egyvelegüket, viszont az ő esetükben nem epikus, lovaglós témákra kell gondolni, hanem kőkemény riffekre, d-beatre, amiket tökös előadás formájában tálalnak elénk. Egy biztos: ha csak meg is közelítik a múltkori koncertjük intenzitását, akkor mindenki mosollyal az arcán fog távozni a buli után.

Szerencsére hazai részről sem lesz mellényúlás, hiszen 3 remek zenekar fogja bemelegíteni az estét a két svéd bandának a skandináv hangzásban jártas crust/grind Freedom is a Lie, a noisegrind itthoni helytartó Chappa'ai és a Nadir / Dawncore / Fallen Into Ashes tagokat számláló sludge / metalos Enter the Void személyében.

A sok fellépőre való tekintettel a buli pontosan 20:00-kor fogja kezdetét venni.

A zenekari támogatás pedig 1500 forint lesz!

A buli a Drrpnc-ben lesz megtartva!

Facebook esemény: http://www.facebook.com/events/851777998295799/
--
V.A.
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.084 seconds to render