Koncert

DBE 2017 – No Fear of Infinity

2017.08.03. 18:30
ICS
DBE 2017 - No Fear of Infinity
Methadone Skies
Whispering Sons
Spurv
Wrekmeister Harmonies
Dordeduh
Wolves in the Throne Room

Facebook esemény http://www.facebook.com/events/379744325713114/

DBE 2017 – No Fear of Infinity (1 komment)

  • ensomhet ensomhet szerint:

    Üdvözlünk

    Idéni kiadásunk augusztus elején kerül sorra, az ország nyugati részén, közvetlenül a magyar határ mentén, ezúttal egy másik környezetben. A csendes, vidéki hangulat, zöld terek, árnyékos fákkal körülvett termálvizes különböző hőmérsékletű sikk és tiszta medencék, mind készen arra, hogy kipróbáld a 3 nap-és éjszakás kikapcsolódást.

    Miért változtattunk helyszínt? Romániában sok gyönyörű hely van, amelyeket érdemes felfedezni, ígyhát úgy döntöttünk hogy az egyik ilyen elképesztő helyet meg szeretnénk veled osztani. Minden amit csinálunk tiszta szívből és szenvedélyből történik, függetlenül attól, amit mások gondolnak, ez a a mi elsősorú motivációnk. Szeretjük a meglepetést, a kreatívitás határainak felfedezését, a komfort zónáktól való kilépést. Ez tulajdonképpen a Dark Bombastic koncepciója: provokálni, motiválni, meglepni, de mégis megőrizni a rejtélyes, minimalista, „földalatti” érintést.
    Ha első nézésre bonyolultnak tűnhet a logisztika, akkor megpróbáltunk megoldásokat találni az áthelyezéshez, a szállításhoz és a szálláshoz. Továbbá előnyös, hogy a Thermal Garden olyan, mint egy kikapcsolódási oázis, távol a kíváncsi szemektől, tele zöld tájjal, ahol lehet napozni, úszni avagy elrejtőzni a naptól, amennyiben könyvet szeretnél olvasni az egyik függőágyban, mindez kizárólag nekünk az egész DBE időszaka alatt. És ez csak a nap folyamán van, mert esténként élvezheted a változatos koncert hangulatot, egész reggelig, miután partihangulattal folytathatjuk a kikapcsolódást.

    A bemutatók este 6-7 óra körül kezdődnek, és minden este kb. 6-7 órát tartanak, így több mint 20 óra koncert áll rendelkezésetekre. Ami a zenei stílusokat illeti, az idei felállás meglehetősen kihívást jelent, az extrém Black Metal vagy a Psychedelic Rock-tól a Post-Punk és a Folk Americana-ig, mind az underground stílus különböző attitűdjeik és koncepcióik terén megtalálható lesz. Törekszünk arra, hogy ne veszítsük szem elől a gyökereinket, egyúttal ne ismételjük meg ugyanazokat a dolgokat minden alkalommal, mert úgy érezzük, ideje változtatni. Néhány zenekar visszatér a DBE-hez, a többiek pedig először próbálják meg a DBE légkörét. 13 országból érkeznek művészek, és több mint 15 országból jelentkeztek új résztvevők, régi és új barátok.

    Négy különböző terület áll majd rendelkezésetekre:
    1. parkoló és kemping
    2. színpad terület – a nap folyamán pihenhetsz, olvashatsz vagy napozhatsz, fogyaszthatod kedvenc italaidat a Hash Bár partnereinktől
    3. három úszómedence: a legnagyobb 2 méter mély, a második kis gyermekeknek megfelelő, illetve a harmadik a nappali és az éjszakai jam-szesszióknak szentelt.
    4. élelmiszer- és ital tér, fák és esernyők kellemes árnyéka alatt.

    JEGYEK ÉS BELÉPŐK:
    A DBE-belépő vagy napi jegy megvásárolható az alábbi linken: [url:535815af]https://eventbook.ro/music/bilete-dark-bombastic-evening-2017[/url:535815af] avagy a fesztivál bejáratánál.

    ELÉRHETŐSÉGEK:
    Repülővel: javasoljuk, hogy Budapestre, Temesvárra, Aradra vagy Kolozsvár repülőtereire érkezz. A repülőtérről vonattal vagy az egyik transzferrel lehet a fesztivál helyszínére kiérni. További részletek hamarosan.
    Vonattal: javasoljuk, hogy vonattal érkezz az aradi vasútállomásra. A Dorobanti-hoz eljuthatsz:
    1. Vonattal Curtici felé (itt találod a menetrendet: [url:535815af]https://cfrcalatori.ro/[/url:535815af])
    2. Curtici-tól Dorobanti-ig kínálunk átszállást pontos órákban (részletek később)
    Busszal: több városból is rendezünk kiszállítást a fesztiválra, részletek hamarosan.
    Autóval: Dorobanti, Arad
    [url=https://www.google.ro/maps/place/Gradina+Termala/@46.351326,21.2471243,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4745b91effb6b369:0xb156f60a4e6776b9!8m2!3d46.351326!4d21.249313:535815af]Google térkép[/url:535815af]

    SZÁLLÁS:
    KEMPING: A kemping és a parkoló eléggé bőséges, és ingyenes mindenki számára, aki megvásárolta a fesztivál-belépőt. Lehet sátorozni, karavánozni avagy az autóban aludni.
    – számos termálvizes zuhanyzó és mosdó áll a rendelkezésedre
    – az ételek és italok bevitele megengedett a kemping területén
    – a megőrző dobozokhoz és elektromos vezetékekhez való hozzáférés (a bárban)
    [url:535815af]http://www.gradinatermala.ro[/url:535815af]

    ARAD: Több szálláslehetőség van Aradon, mindenki életmódja és költségvetésének megfelelően.

    ÁRUVÁLASZTÉK:
    A Pain of Pain Shop partnereinknél kiváló minőségű DBE női- és férfi pamut pólók találhatók.
    [url:535815af]https://www.facebook.com/BEAUTY-OF-PAIN-268793413158037/[/url:535815af]

    ELŐÍRÁSOK:
    Lehetőség van bármilyen típusú fotó- vagy videokamera (állvány nélküli) használatára az eseményen során. Hozzál magaddal esernyőt és esőkabátot. Szigorúan tilos a hozzáférés a következőkkel: kábítószerek, üvegtárgyak, palackok, spray-ek, kések vagy más tompa tárgyak, ételek és italok.
    Ingyenes a belépő a 14 év alatti gyermekeknek, legalább egy felnőtt kíséretében.
    A szervezők nem vállalnak felelősséget az elveszett vagy ellopott tárgyakért. Javasoljuk, hogy az értéktárgyakat a megőrző dobozokba hagyja.
    Az elveszett tárgyakat az „elveszett és megtalált” dobozba kell vinni, a fő sávon belül.
    Nagyra értékeljük ha takarítasz magad után és a szemetet erre kijelölt tartályokba dobod. Megpróbáljuk a zöld kertet megőrizni.

    BIZTONSÁG:
    A védelmet és a biztonságot elismert vállalat biztosítja. A medencéket életmentők szigorúan őrzik, de ennek ellenére kérjük figyelmeteket és együttműködéseteket. Arra kérünk, hogy vedd figyelembe a víz magas hőmérsékletét és ne lépj be a medencébe ittas állapotban.
    Éjszaka a medencékhez való hozzáférés szigorúan tilos, kivétel a kis medence, amelyet a jam-szesszióknak szántunk.

Depeche Mode Depeche Mode
március 25.