Esemény időpontja:
2017. április 25., kedd
Fellépők:
Cryptic Void
Needful Things
Controlled Existence
Sote
Father Bluebeard
Helyszín:
Dürer Kert - Kisterem, Budapest
XIV. ker. Ajtósi Dürer sor 19-21.
Beugró:
1.500,- Ft
Honlap:
Honlap
Hátra:
-362 nap
Rögzítette:
Krigare
Facebook:
Cryptic Void, Needful Things, Controlled Existence, Sote, Father Bluebeard
Krigare 2017. március 31., péntek, 11:06
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6749
Hivatalos ajánló:


Április harmadik Tukker bulija 25-ére fog esni (Az Alaric - Pinkish Black buli másnapjára), ami egy közös kooperáció lesz a Bloody Juice és az Ice-Nine Crew szervezőbrigádjával. A grind rajongók legnagyobb örömére a The Arson Project után pár nappal újabb gyilkos csomagot lehet majd elcsípni Budapesten.

A hármas első fellépője egyenesen az Államokból fog érkezni és a Cryptic Void névre hallgat. Az utóbbi idők egyik legígéretesebb grind produkcióját tisztelhetjük a személyükben. A P.L.F., Insect Warfare tagokat is magáénak tudó banda legújabb (és hivatalosan a legelső) lemeze a napokban jött ki, amely tökéletesen beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A Sci-fi világát megidéző zenekar az old school grind felől közelíti meg a műfajt, amiben a death/thrash hatások tagadhatatlanok. Ha szereted az olyan bandákat, mint az Insect Warfare, vagy akár a P.L.F., akkor a Cryptic Void tuti befutó lesz nálad.

A turnépartnerekben két cseh zenekart tisztelhetünk.

A Needful Things nem ma kezdte az ipart. A nálunk is számtalanszor megforduló veterán banda nem árul zsákbamacskát: közel 20 éve tolják a kompromisszummentes grindcorejukat és ennyi idő elteltével nem, hogy kiégtek volna, de sokkal keményebbek, mint valaha.

A Controlled Existence neve ismerősen csenghet pár embernek, hiszen találkozhattatok már velük korábban.
A fiatal, de annál ütősebb zenekar fastcore / powerviolence kombója telitalálat lesz az este folyamán, amit élőben is profi módon tálalnak.

Hazai részről az old school grind elit alakulata, a Sote, illetve az újonnan alakult goregrindban gazdag Father Bluebeard zenekarai adják majd a bemelegítést, akik szintén nem fognak csalódást okozni Neked.

Az év egyik legkeményebb grind eseményét nem lesz érdemes kihagyni!

Start: 20:00
Beugró: 1500 HUF

Facebook esemény: http://www.facebook.com/events/1941532156083295/
--
V.A.
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.083 seconds to render