Esemény időpontja:
2017. július 27., csütörtök
Esemény neve:
Summer Blast Fest 2017
Fellépők:
Korpse
Scordatura
Kill WIth Hate
Helyszín:
Dürer Kert - Kisterem, Budapest
XIV. ker. Ajtósi Dürer sor 19-21.
Beugró:
1.500,- Ft
Honlap:
Honlap
Hátra:
-302 nap
Rögzítette:
Krigare
Facebook:
Summer Blast Fest 2017
Krigare 2017. június 2., péntek, 22:05
Krigare
Csatlakozott:
2010. február 17.
Hozzászólások: 6766
Hivatalos ajánló:


Mégis bejött egy újabb buli nyárra a Tukker Booking jóvoltából, ami a szinte már hagyományos Summer Blast Festnek lesz a következő eseménye.

Az estére elég ütős felhozatal jött össze olyan zenekarokkal karöltve, mint a holland Korpse és a skót illetőségű Scordatura, akik először fognak fellépni nálunk.

A 2013-ban alakult Korpse-t a Cliteater, Beheadedből ismert Marten van Kruijssen dobos alapította meg. Olyan zenekarokból csatlakoztak még mellé tagok, mint a Dr Doom, a Teethgrinder és a Visionary 666. Már a legelső kiadvány után felkerültek a slam/death metal térképre, miután a Morbid Generation Records gondoskodott a debüt anyag fizikai példányairól. A zenekar hamar kinőtte magát, amiben a tonnaszámra lévő koncertjeik ​sokat segítettek. A Devourment, Aborted, Putridity hatásait sem mellőző banda először fog játszani nálunk, hogy bemutassák a
legutóbbi „Unethical”-ra keresztelt lemezük brutális slam slágereit.

A velük turnézó Scordatura közel 10 éve alakult, de az akkoriban még 15-16 éves srácoknak kellet jó pár év, hogy összerázódjanak, és az eredményére 2012-ig kellett várni, amikor is megjelent az első lemezük. Azóta az ő hátuk mögött is megannyi koncert sorakozik nem is akármilyen nevekkel. A zenekar legújabb anyaga márciusban jött ki, aminek kiadásáról a Gore House Productions ​gondoskodott.

Hazai részről nem más, mint a Kill With Hate fogja adni a szupportot, akiknek szerencsére koncertekben gazdag lesz ez a nyár. Tőlük is egy riffekkel teli death metal aprításra számíthatunk.

Az eseménynek a Dürer Kert fog otthont​ adni!

​Start: 20:00

Beugró: 1500 HUF (Jegyek csak a helyszínen!)
--
V.A.
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.106 seconds to render