Brutal Assault 2018
Esemény időpontja:
2017. október 19., csütörtök, 19:00
Esemény neve:
GBB feat Szabó Tamás+The Good The Bad&The Ugly-ELLÁTÓház
Fellépők:
The Good The Bad &The Ugly
Garda-Benkő Duó & Band
Helyszín:
ELLÁTÓház, Budapest
Dob utca 19., Budapest, 1074
Beugró:
1500 Ft
Honlap:
Honlap
Hátra:
-276 nap
Rögzítette:
9000Sanyi
Facebook:
GBB feat Szabó Tamás+The Good The Bad&The Ugly-ELLÁTÓház
9000Sanyi 2017. szeptember 21., csütörtök, 13:18
9000Sanyi
Csatlakozott:
2005. március 17.
Hozzászólások: 1735
Újjá éledt a GBB!

10 éves jubileumát ünnepli Garda Zsuzsa és Benkő Zsolt kettőse. Ennek okán adnak nagykoncertet, kollégáikkal zenekarrá kiegészülve az EllátóHázban, október 19-én!
Benkő Zsoltot sem szakmán belül, sem azon kívül nem kell bemutatni, hiszen ikonikus előadója a magyar blues érának. Erőteljes előadásmódja, virtuóz szólói tették ismertté a nevét. Ezen kívül a blues-zal kapcsolatos kiterjedt lexikális tudását is elkezdte átadni az érdeklődőknek bluestörténeti előadásain.
Garda Zsuzsa ’96 óta az egyik legerőteljesebb női rock torok az országban. Bár háttérénekesként rengeteg híresség mögött énekelt, mégis rock/blues énekesnőként ismeri a szakma és a „zsűri”. Hiteles, erőteljes, tiszta hangjától sokan borzongtak már.
Immár csapatukba tartozik Takács Roland „Kanóc” basszusgitáros, akit szintén virtuozitása és basszusgitárosoktól szokatlanul erős szólisztikus előadásmódja emel ki kortársai közül. Többek közt ennek is köszönhető, hogy mind a hazai, mind nemzetközi színtéren neves előadókkal játszik session zenészként. Kreativitását saját formációkban is kamatoztatja.
Sümeghi Tamás „Toma” sem lóg ki a bandából, szinte ugyanezek jellemzőek rá: pontos, erőteljes, improvizatív dob tudás. Session zenészként szintén híres előadók koncertjeinek fényét emeli. Egyedi megszólalásának köszönhetően egyáltalán nem háttér-dobos a koncerteken. Szólói sokat tesznek hozzá a Band progresszív megszólalásához.
Vendégük régi barátjuk, a szájharmonkia egyik legnagyobb mestere: Szabó Tamás! Őt végképp nem kell bemutatni a vájtfülű közönségnek, hiszen életműve magáért beszél, zenekara a Mojo Workings pedig haza is nemzetközi sikereket is magáénak tudhat!Mindenképp egy nagyon ütős előadást várhatunk a srácoktól és a hölgytől e koncerten. Ennyi szenvedélyes zenész egy színpadon biztos, hogy kiveri a biztosítékot! Repertoárjuk az Ellátóban főleg a Duó régebbi saját számainak zenekari átiratából áll majd, de természetesen néhány kedvencüket is eljátsszák: akár Joplint, SRV-t, vagy Arethát is hallhatunk tőlük!Vendégzenekaruk a Keep Floyding legénységének három tagjából (Tóth András, Balázs Bálint és Heinfarth György) verbuválódott progresszív blues-rock trió, a The Good, The Bad and The Ugly fantázianévre hallgató formáció lesz, akik ezen a koncerten fognak debütálni! Illik egymáshoz a két banda, hiszen náluk is az erőteljes hangzás, a szakmai tudás, a szenvedély és a progresszivitás kerül előtérbe.

Helyszín: EllátóHáz, Dob u. 19
Időpont: 10.19. 19:00
Belépődíj: 1500ft
Esemény link: http://www.facebook.com/events/1153504621460657/?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22ref_newsfeed_story_type%22%3A%22regular%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D
GBB Fb oldal: http://www.facebook.com/gardabenko/
EllátóHáz Fb oldal: http://www.facebook.com/ellatohaz/?fref=ts

Kiegészítő információk:
Garda Zsuzsa 1995 óta a magyar blues és rock élet állandó szereplője, a Janis Joplin emlékzenekar frontembere, a Keep Floyding Band vokalistája. Vendégművészként számos előadóművésszel dolgozott együtt, többek között: Keresztes Ildikó, Omega, Skorpió, Metró, LGT, Varga Miklós, Demjén Ferenc, Ruzsa Magdi, Charlie.
Benkő Zsolt a magyar bluesgitárosok legjobbjai közé tartozik, több mint 30 éves pályafutása során számos híres formáció tagja volt, mint például Ferenczi György és a Herfli Davidson, Sonia és a Sápadtarcuak, Benkő Zsolt és a Bluesrivers, Traff-X, Stuff, Harakiru, Zsebrakéta, Petra Börnerova Band.
Sümeghi Tamás és Takács Roland többek között Tm Stevens (Joe Cocker, Tina Turner, James Brown), Delmar Brown (Sting, Jaco Pastorius), Stevie Salas (Mick Jagger), Rudolf Stumbecker "Rusty", Andy Irvine, Garry Sullivan (Cro Mags, b52), Keresztes Ildikó, Varga Miklós, Alapi István és Szekeres Tamás előadókkal dolgoztak együtt.
--
9000Sanyi
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.123 seconds to render