NGC Prod.
Esemény időpontja:
2017. november 18., szombat, 20:00
Fellépők:
Depresszió
Rómeó Vérzik
Fish!
Useme
Helyszín:
Beugró:
2499 / 2999 HUF
Honlap:
Honlap
Hátra:
-333 nap
Rögzítette:
The 7th Evil
Facebook:
Depresszió, Rómeó Vérzik, Fish!, Useme
9000Sanyi 2017. október 31., kedd, 07:03
9000Sanyi
Csatlakozott:
2005. március 17.
Hozzászólások: 1739
November 11-én Debrecenbe látogat az idén új lemezt kiadó Rómeó Vérzik, Depresszió és Useme zenekar, a 15 éves Fish! zenekarral kiegészülve.

A hazai rockzenekarok egyik legismertebbje, a Depresszió az elmúlt hetekben dobta ki a Válaszok után... című lemezét, amelyet két sör áráért lehet beszerezni. Az évek őket igazolják, a rajongótáboruk összetett és folyton növekszik. Halász Feri és csapata ez alkalommal is odateszik magukat, hogy az új korongot a debreceni közönségnek is bemutassák.

A Kovács Koppány által fémjelzett szlovákiai zenekar nevét nem kell bemutatni senkinek, az elmúlt két évtized alatt körbejárták az országot, hallatták hangjukat. Mára az ismert és elismert zenekarok táborát népesítik. Mindezt hitelességüknek, elhivatottságuknak is köszönhetik. A 2017-es év számukra is egy új lemez (Újratervezés) kiadásával vált egésszé.

Csongor Bálint és barátai neve a köztudatban van jó ideje. A közel kétéves formáció idén jelentette meg a második nagylemezét Szélesvásznú ég címmel, ami nem kis teljesítmény. Aktív koncertzenekarról beszélünk, idén ősszel sincs már szabad hétvégéjük. Jól példázza azt, hogy népszerűségük egyre növekszik, és a fiatalos lendületet képesek átadni az őket preferáló zeneszeretők számára.

100% hard-pop képviselői a Fish! zenekar. Az ország egyik, ha nem a legjobb hangulatú koncertjeit ők adják az ország bármely pontján. Sikerük 3 pontban összefoglalható: házibuli hangulat, felszabadultság és szeretet. És még mindig náluk a mikrofon... nem lehet őket megfosztani a zenélés örömétől. Nem is érdemes.

Emiatt a 4 zenekar miatt érdemes a debreceni Lovardába látogatni november 11-én. A jó hangulatért ők és a kikért italok felelnek! Nem érdemes habozni!
--
9000Sanyi
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.083 seconds to render