Koncert

Dark Bombastic Evening 2018 (5 komment)

  • ensomhet ensomhet szerint:

    Én 2016-ban voltam, amikor ugyanezen a helyszínen volt, az nagyon jó volt, a tavalyinál a termálfürdős helyszín nem volt az igazi a hőség + Aradra való buszozás miatt, de hangulatilag és fellépőket tekintve az is rendben volt. Látok listázva közvetlen buszjáratot, ha bírsz ennyit rajta az praktikus lehet, amúgy vonattal lehet menni Kolozsvárra, majd onnan le Gyulafehérvárra. Szerintem egyébként szoktak menni néhányan Budapestről.

  • necron necron szerint:

    Köszi, még meggondolom. Ahogy néztem, vannak Pestről közvetlen Buszjáratok is. Leginkább a Heilung érdekelne, mert a koncertvideójuk, elég meggyőző volt. Viszont, ezen a napon, szinte ők az egyetlenek, amikik igazán érdekelnének.

    Ezt a fesztivált, már régóta nézegetem, elég komoly fellépők voltak az előző években is.

  • ensomhet ensomhet szerint:

    Kivételesen jó hangulatú, igazi underground szellemiségű fesztivál ez. A helyszín is remek, a gyulafehérvári vár ezen része amolyan mini BrutalAssaultra emlékeztet, a hangzási is elég profi szokott lenni, és anyagilag sem annyira megterhelő, mint egy nyugati fesztivál. Viszont azt írta a szervező, hogy ezt követően bizonytalan ideig szünetelni fog a dolog – gondolom anyagilag elég megterhelő egy ilyen 6-800 főt vonzó, de nemzetközi fellépőgárdát felvonultató esemény megszervezése.

  • necron necron szerint:

    A Heilungot szívesen megnézném, persze Magyar országra nem jönnek az ilyen zenék! A Neun Welten is érdekes lehet, de az utolsó albumuk, hát az nem….

  • ensomhet ensomhet szerint:

    [url:535815af]

Depeche Mode Depeche Mode
március 25.