VHK – filmbemutató koncertekkel

Dupla VHK-koncerttel egybekötött dokumentumfilm bemutatót tartanak az A38 hajó-n május 25-26-án.
A látogatók a koncertbelépővel részt vehetnek a VHK-ról szóló dokumentumfilm (HVD-produkció, 2012, r.: Nagy Juli) nyilvános bemutatóján is, melyről így nyilatkoznak a filmesek:

„1975-ben elszabadult egy lebírhatatlan erő. Filmvászonra kerül a 37 éve legyőzhetetlen, örökérvényű vágtázás. A VHK: Akik móresre tanították a halált egy elementáris dokumentumfilm, ami bemutatja a zenekar történetét és a filmvászonra varázsolja azt az életérzést, amit a VHK a kezdetektől napjainkig képvisel. A 70 perces filmes vágtázás az A38 hajón tartott VHK-koncertek előtt, május 25-én és május 26-án lesz látható, 18:30 órás kezdettel. Pótolhatatlan agynyitogató, kihagyhatatlan mozi-koncert élmény.”



A film után mindkét este egy-egy különleges fiatal magyar zenekar izzítja tovább a hangulatot a VHK fellépése előtt: pénteken az új nagylemezére készülő lendületes Grand Mexican Warlock, szombaton pedig az experimentális zene hercegei, a győri Pozvakowski. A Vágtázó Életerő – VHK pedig a zene őserejének elme-szédítő világába röpít majd mindenkit az A38 hajón!