Tankcsapda – 12 hónapra elköszöntek Budapesttől

Június 14-én lépett fel Budapesten idén utoljára önálló koncerttel a Tankcsapda zenekar, a Soproni által életre hívott Optimizmus Napján. Ezzel az együttes 12 hónapra elköszönt a fővárosi nagyszínpadoktól, és ezt a sörmárkával karöltve nagyszabású eseménnyel ünnepelték. Sőt a Budapest Parkban, a főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén lehetőséget biztosítottak egy feltörekvő rockbandának is a bemutatkozásra.
Vendégzenekarnak bárki jelentkezhetett egy demóval, és a felhívás 3 hete alatt 395 együttes élt is a lehetőséggel. Rengeteg ígéretes zenekar küldött be zeneszámot a nyertes bandáról pedig csakis a Tankcsapda tagjai döntöttek. A beérkezett felvételek többszöri meghallgatása után végül egy váci együttes, a Rocken Dogs mellett tették le a voksukat, így ők léphettek fel az Idoru mellett sokezer ember és a sajtó képviselői előtt a június 14-i koncerten a Tankcsapda vendégeként.

A Tankcsapda pedig ezzel a koncerttel elköszönt a fővárosi nagyszínpadoktól, hiszen legközelebb 12 hónap múlva, az együttes 25. évét megünneplő látványos önálló koncerttel térnek vissza Budapestre.

Hexvessel Hexvessel
április 24.