Blind Myself – Négyszögöl megjelenés

„Május 7-én jelenik meg a Négyszögöl negyedik, egyben utolsó része. A három számonként megjelenő, minden dalhoz vizuális anyaggal rendelkező lemez most CD-n is kijön. A 12 Négyszögöl dal mellett 5 bónusz szám is rajta lesz a korongon, melyeket kizárólag itt jelentetünk meg. Ezek a dalok a lemez munkálatai közben születtek.

Íme a digipack CD számsorrendje:

1. Maradék
2. A Fekete lovag mindig győz!
3. Magyar világvége
4. Bizonyos szempontból gazdagok dala
5. Két karodban
6. Bírák
7. Diszkószám az éhezésről
8. Veszélyes hulladék
9. Az igazi szó
10. Mindenkit un valaki
11. Tudod, hogy nincs bocsánat
12. Testem a vászon
13. Az Eddig ámene (bónusz dal)
14. Erőltetett menet (bónusz dal)
15. Járkálj csak halálraítélt (bónusz dal)
16. BreakUp (bónusz dal)
17. Grow and Rise (bónusz dal)

A Négyszögöl lemezhez három különböző csomaggal készültünk. A csomagok előrendelhetőek 2014. április 27-ig. Mind a 3 csomagban lévő termékek exkluzívak, csak az előrendeléskor leadott mennyiséget gyártatjuk le, utólag nem kaphatóak majd.
Basic: digipack CD (1.990 Ft), Extra: digipack CD, egyedi limitált, póló (4.990 Ft), Premium: digipack CD, egyedi limitált póló, egyedi limitált snapback (9.990 Ft). Rendelni a www.blindmyself.com oldalon tudtok a megfelelő csomag kiválasztásával. Előre is köszönjük, hogy ily módon támogatjátok a zenekart.
A Négyszögöl 4. első dalának premierje a CD megjelenéstől korábban április 24-én lesz a Lángoló Gitárokon.

A Blind Myself koncertjei a közeljövőben: Április 19. Szombathely, Végállomás, Április 25. Mosonmagyaróvár, Faház, Április 26. Budapest, Dürer (Underground Heroes Fest: Neck Sprain, Cadaveres, The Idoru, Konflikt és sokan mások)
Nemsokára újra jelentkezünk!
Üdv!
Blind Myself”