Green Machine – Tribute bulin saját dalokkal

Talán rendhagyó módon, de ez esetben teljesen érthetően egy tribute bulin debütálnak a Green Machine zenekar saját számai. A Kyuss muzsikákat kiválóan játszó budapesti banda május 17-én a Dürer Kertben lép színpadra.

Megfordult a Föld a zenekar tagjaival mióta bejelentkezett hozzájuk a Kyuss eredeti énekese John Garcia. Milyen érdekes, hogy pont emiatt adták fel a tribute státuszt és kezdtek bele a saját dalok szerzésébe! Aminek a gyümölcsét már most élvezhetjük május 17-én.

A rengeteg Kyuss dal mellett tehát jönnek az eredeti és hamisítatlan Green Machine muzsikák. Amikből most négy dalt mutatnak meg ifjabb Kocsándi Miklósék. A banda amúgy nem állt színpadon a mióta az amerikai stoner legenda megkereste a csapatot. Úgyhogy éppen itt volt már az ideje egy kis sivatagi szellemidézésnek! Merthogy a Kyuss hamisítatlan desert rock és reméljük a saját trackek is követik majd a stoner keresztapjait!

„Van amiben követtük őket, de van amiben nem. Ezt majd a publikum eldönti. A Kyuss és a saját ízek mellett észrevehetően került bele egy kis Black Sabbath is, úgyhogy sokszínű Green Machine anyag lett. Nagyon várjuk már, hogy a közönség élőben hallhassa ezeket. Fel is vettük a dalokat, úgyhogy majd tartunk egy nagy lemezbemutatót is, ha eljön az ideje.” – nyilatkozta a csapat frontembre Peru.

Hexvessel Hexvessel
április 24.