Sonic Rise – új EP jön

Az új EP-n dolgozó Sonic Rise hírlevelét olvashatjátok:

„2 és fél éve alakultunk és már kb 2 év telt el az első EP (Do Not Complicate) óta. Sokfelé jártunk és rengeteg koncertet nyomtunk le. Eljött az ideje, hogy egy új anyaggal örvendeztessük meg a hallgatóságot. Ez egy 5 számos EP lesz és a zenekar első időszakát öleli fel. Számunkra nem újak a nóták, mivel ezeket már régóta játsszuk a bulikon, és sokan ismerik is ezeket.
A legnagyobb különbség az első EP-hez képest, hogy míg a Do Not Complicate MIDI dobokkal lett megoldva, most Gege dobolása lesz az anyagon. Akkor a szolnoki Denevér Stúdióban dolgoztunk Töfivel, most a pécsi FHT stúdióban Fidóval vesszük fel az EP egy részét. A gitárokat Kurtács Bandival (Sublime Pickups) fogjuk rögzíteni a budapesti műhelyében. Szeretnénk ha falbontó gitárdörgéssel szólnának a számok, akárcsak a koncertjeinken. Az énekek és a keverés/master szintén Fidónál lesz megoldva.
Általában hardcore zenekarnak skatulyáznak bennünket, és az első anyag valóban elég hc-s volt, de saját elgondolásunk alapján inkább modern metal banda vagyunk hc/punk beütésekkel és az új anyag is pontosan ilyen lesz. Az EP You Can’t Burry Me címmel valamikor ősszel fog megjelenni saját gondozásban, lesz hozzá klip is. Az EP felvételeiről és az azzal járó kalandokról csinálunk videosorozatot, amit a face oldalunkon lehet követni. Itt az első a dobok felvételéről:



Ősszel rengeteg koncertünk lesz, szinte az ország minden tájára el fogunk menni. A következő buli szeptember 5-én a Dürerben lesz a Dirty Dawn, Don Gatto Tisztán a Cél Felé és más bandák társaságában.”