Nile – újabb olvasmányos videó

A hétvége kezdetének örömére a Nile a What Should Not Be Unearthed című közelgő albumának egy újabb darabját hozta nyilvánosságra szöveges videó formájában, amelyet alább tekinthettek/hallgathattok meg.


Azzal kapcsolatban, hogy a What Should Not Be Unearthed felvételeire a Nile saját stúdiójában került sor, Karl Sanders nemrégiben a következőket árulta el: „Amikor otthon dolgozol, akkor te készítheted el az időbeosztásodat. Annyiszor állhatsz a mikrofon mögé, ahányszor csak akarsz, mivel nem kell figyelned az időre. Ennek köszönhetően teljes mértékben a zenére összpontosíthatsz. Ez a legnagyobb előnye annak, ha saját stúdióval rendelkezel.”
Gondolatait még a következőkkel egészítette ki: „A Nile lemezek elkészítése mindig stresszes és nehéz feladat volt a múltban. Valójában az Amongst The Catacombs felvétele kellemes élmény volt, mert már évek óta játszottuk azokat a dalokat, ezt követően azonban a nyomás egyre csak nőtt. Ez alkalommal nyugodt környezetben folytak a munkálatok, ami a dalokon is érződik.”
Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.