Armored Saint videoklip: An Exercise In Debauchery

A kaliforniai Armored Saint jó évet tudhat maga mögött. Kiadták Win Hands Down című hetedik nagylemezüket, ezen felül nagy európai fesztiválokon léptek fel, és a Saxon társaságában Észak-Amerikában is megmozgatták a rajongókat. Most pedig, az év végének közeledtével egy újabb videoklippel is jelentkeztek az An Exercise In Debauchery című szerzeményükhöz.
A klip Brian Cox (Hollywood Undead, Prong) keze munkáját dicséri, és lejjebb tekinthető meg.

John Bush énekes a következőképpen nyilatkozott az új videóval kapcsolatban: „Rendkívül elégedett vagyok az új videoklippel. A dalnak kemény témája van, a videó pedig tökéletesen visszaadja azt. Van egy olyan töltete is, amelytől a néző egyszerre érzi magát kellemetlenül és nevetgél. A színészek nagyszerű munkát végeztek, és külön köszönetet szeretnék mondani a szomszédomnak, Sharonnak, aki mindent beleadott a rendőrnő szerepében. A banda ugyancsak jól néz ki a videóban.”

Brian Cox rendező szavai: „Az általam készített videoklipek közül eddig ez támasztotta a legnagyobb kihívásokat, a rendezéstől az utómunkálatokig. Minden szempontból ki kellett tolnom a határaimat, ezért eddigi munkásságomból jelenleg ez a kedvenc videóm!”



Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.