Kylfingar – Dalpremier a készülő nagylemezről

Új single és dalszöveges videó a Jötünheim kürtjeihez és további aktualitások a Kylfingar környékén – ezekről szól a friss hírlevél:

„Örömmel tudatjuk a folk/viking metal kedvelőivel, hogy megjelent ősszel beharangozott lemezelőzetes dalunk, a Jötünheim kürtjei első stúdióverziója!
A koncerteken már játszott tétel, melynek korábbi munkacíme „Meghalni Jötunheimben” volt, a tavasszal érkező Világok Határán nagylemezünket hivatott felvezetni és egy kölpény-viking csapat küzdelmes viszontagságairól szól a jégóriások birodalmában. Érdemes megemlíteni, hogy e verzió még nem a végleges, hiszen a készülő albumon vendégzenészek fogják gazdagítani a tételt. A jelenlegi változat tehát egy önálló single, nem véletlen, hogy egyedi animációs videó készült hozzá grafikusunk, Csuka Viktor (FreddyArt) jóvoltából.



A nagylemez pontos megjelenése kapcsán egyelőre nem tudunk elárulni további részleteket, minthogy még sok minden képlékeny a kiadás kapcsán. Az azonban biztos, hogy tavasszal egy nagyjából 10 hazai állomást lefedő lemezbemutató turnéra indulunk. A legtöbb állomás dupla lemezbemutató lesz, hiszen jó barátaink, a pécsi Rumproof is elkísér minket e portyán, hogy bemutassa első saját anyagát. Terv szerint e koncertszériát a Folk Metal Hungary által szervezett fővárosi III. Nordic Metal Nighttal kezdjük meg, melyen 4 további kitűnő és különleges fellépővel oszthatjuk meg a deszkákat.

Hogy ne maradjatok le a Világok Határán megjelenésének részleteiről és a turnéállomásokról, kövessetek minket a Facebookon is!
Csuka Viktor további műveit itt éritek el: https://www.facebook.com/Negatt/
Hexvessel Hexvessel
április 24.