Lemmy utolsó útja

December 28-án, 70 éves korában hunyt el a nemzetközi metal színtér egyik legikonikusabb alakja, Lemmy Kilmister, és távozásával a Motörhead gépezet is végleg leáll. A legendát január 9-én kísérik utolsó útjára családtagjai és barátai, az esemény pedig a Motörhead hivatalos YouTube csatornáján élőben követhető lesz (magyar idő szerint este 23:30 órától).

Íme a hivatalos közlemény: „Január 9-én, szombaton a világ barátunk, Ian ‘Lemmy’ Kilmister életét fogja ünnepelni. A hoolywoodi Forest Lawn Memorial Cemetery temetőben megtartásra kerülő gyászszertartáson a családtagok és a közeli barátok fognak részt venni. Mivel kevés hely áll rendelkezésre, mindenkit megkérünk, hogy ne látogasson ki a temetőbe… azonban szeretnénk, hogy MINDENKI részese legyen a búcsúztatásnak, ezért a szertartás élőben követhető lesz a Motörhead hivatalos You Tube csatornáján.
A világ minden táján gyűjtsétek magatok köré a Motörhead rajongókat és barátaitokat, menjetek el a kedvenc bárotokba, amely rendelkezik internetkapcsolattal, és rójátok le velünk együtt kegyeleteteket a legenda előtt, vagy egyszerűen gyűljetek össze a lakásban, és ünnepeljétek onnan Lemmy életét. Emlékezzünk együtt barátunkra, az ikonra, aki pótolhatatlan űrt hagyott maga után.

Azok akik virágot szeretnének küldeni, vegyék fel a kapcsolatot Karen Brandoval a Flowers by Michael weboldalon, aki pedig Lemmy nevében adományozni kíván, az látogasson el a Ronnie James Dio Stand Up and Shout Cancer Fund weboldalára.”

Lemmy utolsó útja (2 komment)

  • necron necron szerint:

    Szerintem korrekt, hogy lehetőséget adnak a rajongók számára, hogy ők is leróják a tiszteletüket és ennek ez a legjobb módja.

    Másfelől meg tök szimpi, hogy nem a nyavajgásra, világfájdalomra szólítanak fel, hanem hogy jó hangulatban emlékezzenek meg róla a rajongók.

    Szerintem Lemmy csak röhögne ezeken a dolgokon és kész. Persze, hogy ilyenkor megjelennek azok a figurák, akik másokon próbálnak meg nyerészkedni, de szerintem őt ez sem érdekelné. m/

  • helvetes helvetes szerint:

    [quote=Nagaarum:67yw4b6y]
    Egy nagy zenész halálából fakadóan megint beindult a baromsággyár.
    Élőben közvetítik Lemmy temetését.
    Most meg arról cikkeznek, hogy petíció indul, hogy nevezzenek el róla egy nehézfémet a periódusos rendszerben.

    Biztos vagyok benne, hogy ő ilyen eszement idiótaságokat nem szeretne…
    [/quote:67yw4b6y]

    Általában mindig ez van….
    De Ő már nem tud róla, csak egy oszló test, keselyűk meg mindig lesznek…