Church Of Misery – az új lemezről



Az utóbbi két évtizedből a Church Of Misery csak a kompromisszumok nélküli doom metal legfinomabb alkotó elemeit mentette át napjaink meghatározó vonulatába.

A műfaj tiszteletbeli japán mesterei életükön át gyakorolják a műfaj fogásait és stíluselemeit, teszik mindezt a Black Sabbath tiszteletére, s ebből fakad minden torzítás, torzulás és hangszer elhangolás. A Church Of Misery hatodik és egyben a legújabb albuma, And Then There Were None, egy újabb véráztatta utazás az ember gyilkoló pokolba, miközben a dalok által inspirált gyilkos ösztönök a régiek, azonban a szereplők karaktere szinte teljesen új, legyenek azok hírhedtek vagy akár névtelenek! Az ihletettség maradt, a dallamok ugyanazok, a jellembeli vátozások viszont szembe tűnnek.

http://www.youtube.com/watch?v=Isk5vwbs4Qc&


_ELVALASZTO_


Még 2014-ben, a Church Of Misery basszusgitárosa, agya és frontembere, Tatsu Mikami kénytelen volt összehozni egy új felállást az együttes 2013-as Thy Kingdom Scum albumának megjelenését követően.
Kiválasztott néhány amarikai zenészt, a Blood Farmers gitárosát, Dave „Depraved” Szulkin-t, az Earthride dobosát, Eric Little-t (ex-Internal Void) és a Repulsion együttes frontemberét (a korábbi Cathedral basszusgitárost) Scott Carlson-t énekesnek.

„Minden zenész aki részt vett ennek az albumnak az elkészítésében, kétségtelenül a legjobbak közé tartozik a műfajon belül!” – nyilatkozta Tatsu nagy lelkesedéssel. „Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy élvezni fogjátok az albumot, mert miden dal nagy odaadással és ízléssel lett fellejátszva!”

Carlson írta a dalszövegeket, az And Then There Were None albumra, ami szintén új dolog volt, illetve újdonság az is, hogy ismét ő énekel végig egy teljes albumot (ez utoljára a klasszikus Repulsion albumon, a Horrified lemezen esett meg vele.

„Egy ideig féltem meghallgatni a felvett anyagokat, mert már jó 30 éve is van annak, hogy felénekelten egy teljes lemezt” – mondja. „Amikor Tatsu keverte a már rögzített dalokat, visszahallgattam őket és tetszettek, kimondottan élveztem őket én is. A riffek annyira erősek ezen a lemezen, hogy még az én 50 éves hangszálaim sem húzzák le őket! Nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a munkának, és alig várom, hogy a Church of Misery rajongók is hallhassák és kíváncsian várom a reakcióikat! „

Az album And Then There Were None… címmel március 4-én kerül a boltok polcaira.

Az album dallistája:


1.The Hell Benders
2.Make Them Die Slowly
3.Doctor Death
4.River Demon
5.Confessions Of An Embittered Soul
6.Suicide Journey
7.Murderfreak Blues