Svoid – két új dal

A miskolci Svoid 2016. április 18-án fog megjelenni a második nagylemeze a Storming Voices Of Inner Devotion. Erről az albumról két dal már meghallgatható. Az Eternal és A Mind in Chains.




A Svoid a következőt nyilatkozta:

_ELVALASZTO_

„Itt az idő, hogy bejelentsük: a Storming Voices Of Inner Devotion című második Svoid nagylemeze április 18-án jelenik meg a Sun & Moon Records gondozásában.

A felvételek több helyszínen zajlottak, az album producerei mi magunk voltunk, de Somogyvári Dániel segítségével (1G Stúdió). A lemezborítónk felelőse ezúttal is Sallai Péter (www.facebook.com/mortpaintgraphics) volt, és a munkája igen mélyen mutatja meg képekben mindazt, amit a zenével kifejezni kívántunk.

Hosszú és ‘benőtt’ ösvények vezettek a forrásainktól mostanáig, de most minden tisztább, mint valaha. Az új album az üresség számtalan arcát mutatja meg 11 tételben, és sodrásával pontosan tükröz mindent a jelenünkből. Ezúttal lehetőségünk volt sokkal mélyebbre alászállnunk a zenénk által határolt szakadékokba, az eltelt idővel tolva el annak szegélyeit.

A Storming Voices Of Inner Devotion az eddigi mindenségünket átívelő lenyomat, hódolatunk a végtelen űr iránt. Legyetek ott tehát, várva a váratlan perceket!”


Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.