Cadaveres – nyári hírek

A fehérvári csapat hírlevelét adjuk közre:

„He-yo! 

Igazán különleges bulival indul a zenekar számára az idei nyári fesztiválszezon, ugyanis beszavaztátok a Cadaveres-t a legendás With Full Force fesztiválra! 300 zenekar közül kerültünk ki a németországi rendezvényre, ami most hétvégén kezdődik, olyan bandák részvételével, mint a Hatebreed, a Slayer, vagy a Five Fingers Dead Punch. A nemes ügy mellé az itthoni és külföldi cada-rajongók mellett a hazai rock sajtó nagy része is odaállt, akiknek nagyon hálásak vagyunk és mindenkinek köszönettel
tartozunk! 

Az itthoni legfontosabb rockfesztiválokon találkozhattok majd még velünk. Ott leszünk a Rockmaratonon, a FeZen fesztiválon és a budapesti Tattoo the Sun feszten is. 

A csapat felállása is állandósulni látszik dobos poszton. Viniczai Szabi (ex-Mangod, ex-CDT) tavasszal köszönt el a közönségtől, családi kötelezettségei miatt, azóta Jakus Dávid (Absent Distance, ex-Siff Bastard) segíti ki a zenekart. A készülő lemezanyag nagy részének megírása még Szabival történt, de a lemez befejezésén Dáviddal dolgozunk majd a SuperSize Productionban Varga Zolival. Néhány nótacím az év végére ígért nagylemezről: Law of Motion, Push the Sun, The Mother of all Tales és egy kis ízelítő.

Viszlát a koncerteken!”


http://www.youtube.com/watch?v=7LhirU_ixHk&


Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.