Asphyx – megvan az új lemez címe

A death metal műfaj ünnepel idén, hiszen az Asphyx bejelentette, hogy szeptember 30-án kihozza Incoming Death című vadonatúj albumát. A négy évvel ezelőtti Deathhammer utódját a Century Media jelenteti meg. 

Martin van Drunen, death metal ikon, a következőket tartotta fontosnak megemlíteni:

„Tizenegy kegyetlen és zúzós nótára számíthattok a tipikus Asphyx-féle death/doom vonalon. Az eddigi legváltozatosabb korongunkat jelenthetem be, amely tulajdonság viszont nem megy a nyersesség és brutalitás rovására. Ahogyan a Deathhammer, az Incoming Death (kb. beérkező halál) is egy olyan kifejezés, amely nem igazán létezik a nyelvben, viszont a lövészárkokban meghúzódó katonák ezt kiáltják, amikor intenzíven bombázza őket a tüzérség. Ugyanakkor az Incoming Death az Asphyx death/doom metal szüntelen bombázására is utal.

Az elmúlt félévben különböző helyeken vettük fel az anyagot, amelynek keverését és maszterét ezúttal is a magasságos Dan ‘The Man’ Swanö végezte. A fülvérzést már most garantálhatom! Ez lesz az első lemezünk Husky-val, az új dobosunkkal, aki már két és fél éve püföli nálunk a disznóbőrt, tökéletes Asphyx hozzáállással, szenvedéllyel, büszkeséggel és intenzitással. Mi is nagyon büszkék vagyunk, mert ez lesz az eddigi legjobb lemezünk! Hamarosan elkezdünk turnézni minden kontinensen, és azt fogjuk tenni, amihez a legjobban értünk: intenzív, hangos, verejtéktől csapzott, mocskos és kíméletlen élő koncerteket adunk.”