Hot Beaver – nincs megállás

Idén ősszel éppúgy, mint 2015-ben, Európa turnéra indul a Hot Beaver zenekar. Az egy hónapos körutazás során 24 állomást látogatnak meg az Ektomorf zenekar társaságában. Főként németországi állomások vannak mint például: Berlin, Hamburg vagy Drezda, de a hazai rajongóknak sincs okuk szomorkodni, hisz október 27-én a debreceni közönséget kápráztatja el a két együttes.

A 2014-ben alakult zenekar októberben adja ki első nagylemezét Pillars of Creation címmel, amelyet október 13-án mutatnak be a budapesti közönségnek a Gozsdu Manó Klubban. A fizikai formátumban is megjelenő korong 12 dalt tartalmaz. Ezen az estén csatlakozik hozzájuk a Baron Mantis formáció is. A Mantis fiúk modern rockzenéje rendkívül dinamikus, lényegre törő és sallangmentes. Angol szövegeik jelent, jövőt és múltat átívelő utazásra csábítanak.

Persze addig sincs megállás, szeptember 1-én jön ki a Feed The Machine című dalhoz forgott videoklipjük. Majd 10 nappal később a Magno Unit Missile képanyaga is elérhető lesz a videomegosztó-csatornákon.

Szeptember 3-án az ingyenes Rock On! Feszten mutatják meg, milyen egy igazi hódbuli, illetve 17-én önálló koncertet adnak Kecskeméten a Kilele Music Caféban.

Érdemes követni a zenekart a Facebook-on, hogy mindenről időben értesüljetek és ezáltal a család részeseivé váljatok!

Depeche Mode Depeche Mode
március 25.