No Obligation – itt a második szám

Az egykori heavymetal.hu, jelenleg No Obligation főszerkesztő Hajas küldte nekünk ezt a hírt:

„Üdvözlöm a Fémforgács olvasóit!

Örömmel jelentem. hogy megjelent a második No Obligation. Címlapon az epic doom metal isten Memory Garden, akik – nem vicc! – négyoldalas interjút adtak nekünk. A dolog pikantériája, hogy a borítón látható csoportképüket kizárólag a mi kedvünkért készítették, és sehol máshol nem fogják használni. Nyugaton (Rock Hard, Terrorizer, satöbbi) teljesen bevett dolog, ha a borítón egy exkluzív bandakép van, de hogy mindezt mi is elértük, arra iszonyú büszke vagyok, és ezúton is köszönet nekik.
Rajtuk kívül még vadi új interjúk találhatóak az alábbi bandákkal: Age Of Agony, D-A-D-, Desaster, Exumer, Gruesome, In The Woods…,, Magma Rise, illetve három régi, heavymetal.hu interjút is megmentettem az enyészettől: Bury Your Dead, Gojira, Pro-Pain.
Ezen kívül található benne egy tonna lemezkritika, régi alapművek bemutatása, novella, merengő, koncertbeszámolók, illetve meginterjúvoltam winnie mestert is, aki a Sorozatjunkie főszerkesztője.
Az A4-es formátumú 64 oldalból 8 színes, és a CD Pincében már kapható is pár napja. Jövő keddtől az egri Mezzofortében (Katona István tér 5), október 4-től pedig két debreceni boltban (a Rock-Nessben és a Külső Vásártéren a Vinyl Cafében) is meg lehet venni.
Akinek egyik bolt se esik útba, az rendelni tud a noobligationfanzine@gmail.com címen, és utalás után ajánlva postázzuk a cuccot!”