20. Fezen – hivatalosan is bejelentették az első fellépőt

Ahogy a címben is olvashatjátok, bejelentésre került a jővő évi székesfehérvári Feszen Fesztivál első fellépője, aki nem más, mint Alice Cooper. A fesztivál szervezői a következő hírlevelet küldték:

Nem kell bemutatni a 2017-es Fezen első fellépőjét, Alice Cooper valódi ikon a rockzenében. A Poison, a Shool’s out vagy a No More Mr. Nice Guy műfajfüggetlen ismert slágerek világszerte. Több, mint 40 éves pályafutása alatt közel 60 millió eladott lemezzel a háta mögött 20 év után a jubileumi 20 éves Fezen fesztiválon tér vissza a magyar közönséghez, augusztus 3-án.

1997-ben még Fehérvári Zenei Napokként, egy cirkuszi sátorral indult a fesztivál, idén pedig a több mint 100 fellépő, köztük közel 20 külföldi sztárzenekar már közel 40.000 látogatót csábított Székesfehérvárra. 2017-ben szintén dupla nagyszínpaddal, külföldi és hazai sztárokkal várja a fesztiválozókat augusztus 2. és 5. Között.

Alice Cooper érkezésének örömhírére a szervezők elnapolták a ma esti jegyárváltást is! November 16. szerda éjfélig a mostani, 11 990 Ft-os áron szerezhetik be a jövő évi bérleteket, Van még pár ütős név a tarsolyunkban, érdemes követni az oldalt és a jövő évi eseményt.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.