Thy Catafalque – újra kiadásra kerül a Tűnő Idő Tárlat

Újra kiadásra kerül a Thy Catafalque harmadik, 2004-es Tűnő Idő Tárlat című albuma.

Tűnő Idő Tárlat felvételeinek időszaka volt az, ahol kialakítottuk azt a hangunkat, azt az ösvényt, ami a sajátunk volt, és új, izgalmas, sötétséggel és kalanddal volt tele. Talán a legintenzívebb és a kozmikusabb albumunk mind közül, masszív, de mégis személyes. János gitárjáték kreativitása csúcsán volt, ő itt teljesen ragyogó. Mi pedig fiatalok, bátrak és merészek voltunk.


 
A Tűnő Idő Tárlat hivatalosan december 7-én, a GS Productions kiadásában, korlátozott, kézzel számozott, szép kivitelű, 16 oldalas digibook CD (300 darab), és kazetta (30 darab) formátumban fog megjelenni, ami már most előrendelhető.




Thy Catafalque – Tűnő Idő Tárlat (2016)
(GS Productions)

1.Csillagkohó
2.Neath Waters (Minden Vízbe Mártott Test)
3.Bolygó, Bolyongó
4.Kék Ég Karaván
5.Hája-nász Az Avaron
6.Zápor
7.Az Ősanya Szól Ivadékaihoz/A Medveős
8.Varjak Fekszenek

Thy Catafalque – újra kiadásra kerül a Tűnő Idő Tárlat (2 komment)

  • Avatar mcfrost1977 szerint:

    [quote=emp:6r83cmfj]

    Jól tetted! Biztosan kiváló és gyönyörű darab. Én ennyit viszont már nem adok ki érte, ez elvi dolog. Most vettem meg 1.900-ért a Tool 10000 Days lemezét 3D-s digipackban (bár lehet hogy ez csak így jelent meg, de ez mindegy is). Találtam egy hibátlan SYL lemezt 1500-ért és még 2900-ért beugrott az Opeth Damnation-je digipackban, valamint egy régi sima Symphony X lemez is.

    Ezt csak azért írtam le, mert nálam itt vannak a határok, ezt tartom reálisnak, ezen felül egy ilyen gyönyörű darabért elmennék 5000-ig is, de a 7500 nekem már vonalon túl van. Természetesen ez mindenkinek saját ízlése szerinti, biztosan szuper kiadvány egyébként. 🙂
    [/quote:6r83cmfj]
    Nálam is van egy határ, viszont én nem veszek sok lemezt, de azokat jól meg is válogatom. Vannak zenék viszont amiért sokat lennék hajlandó fizetni, hogy meglegyen eredetiben, ilyen pl: Versano demo, Sear Bliss demo (kazi és a cd is) és a Grand Destiny albumuk, Monastery 2. lemeze. Régi vágyam volt az is, hogy meglegyen a német Nagelfar mind3 albuma, mert őket tartom a legnagyobb black metal bandának, ők nyújtották a black metal tökéletes eszenciáját számomra, szóval volt egy kiadó akik az ebayen árulták mind3 lemezük és minden szívfájdalom nélkül megvettem egyben postával együtt 20e forintért.

  • Avatar mcfrost1977 szerint:

    [quote=emp:6r83cmfj]
    Már meg is rendeltem volna… Sajnos a postaköltségen megbukott az egész. A 14EUR sima ügy a kiadványért, de hogy még 8 EUR-t rábasznak a postázásra, az már erős. Csodálatos kiadványnak tűnik, de a 7.500.- Ft-os végösszeg nálam ingerküszöb feletti.
    [/quote:6r83cmfj]
    Én megrendeltem. Évek óta kutatok egy cd után. Sőt, többet is adtam volna érte….. Ez is digibook, mint a Sgurr, szóval tuti gyűjtői darab. Meg elfogult is vagyok 🙂