Judas Priest – újra kiadásra kerül a Turbo


1986-ban jelent meg Judas Priest legendás 10. albuma a Turbo. A lemez 30. évfordulója alkalmából a zenekar bejelentette, hogy egy 3CD-s újra kevert, extrákkal kiegészített változatban újra megjelenteti albumát.

Az album remaszterizált dalai mellett (Turbo Lover, Parental Guidance, Locked In) két teljes koncertfelvétel korongokat is fog tartalmazni. Ezeken az eddig kiadatlan Live in Kansas City és az 1986-os Fuel For Life turné anyaga kap helyet. A lemezt 2017. február 3-án, a Sony Music jelenteti meg.

A kiadvánnyal kapcsolatos közlemény így szól: „A ’80-as évek kétségkívül a heavy metal legszebb évtized volt. A Judas Priest ekkoriban tombolt, de félúton elkalandozott ismeretlen vizekre, aminek végeredménye a Turbo album lett. A Judas Priest azzal a tudattal, hogy a metalzenének nincsenek határai megmérettette magát a legújabb technológiai találmányoknak köszönhetően, és az újabb ötleteik révén még tovább fejlesztették egyébként is egyedi hangzásukat. A Turbo változatos dalai bemutatják a Priest kreativitási skálájának másik oldalát, energia és lendület szempontjából túlszárnyalván a kor követelményeit. A Fuel For Life turné pedig tökéletes összefoglalója volt ennek a korszaknak! A Turbo album dalait remaszterizálták, és megspékelték egy masszív Kansas-i koncertfelvétellel, ahol a Priest a csúcsra járatta az ökölrázást és a metal-villa fogalmát.
 

 


Depeche Mode Depeche Mode
március 25.