Happy Metal Annihilation Vol.6 – ingyenes karácsonyi válogatáslemez

A kanadai PR-cégként működő Asher Media Relations jó szokásához híven 2016 Karácsonyán is kiadott egy több mint 40 dalt tartalmazó, ingyenes válogatáslemezt. A Happy Metal Annihilation Vol.6 című lemez négy óránál is több zenét tartalmaz.

A válogatáson azon előadók egyes dalai kaptak helyet, akikkel az Asher Media Relations a 2016-os év folyamán együtt dolgozott. A stílus-paletta meglehetősen változatos. Egyaránt hallható az albumon death, punk, thrash, sludge, modern metal, rock, és minden, ami e kettő közé belefér.

A több mint egy évtizede alapított, montréali székhelyű Asher Media Relations stábjának egyetlen célja van: „Partner előadóinak biztosítsa a kellő média figyelmet. PR-kampányaik kiterjednek a rockzenei műfaj mindenféle médiumára; nyomtatványokra, rádió, online és televízió lefedettségre, melyeket elsősorban Kanada és USA-szerte igyekeznek kihasználni.” Az eddigiek alapján meglehetősen sikeresen teszik mindezt.

A 40 dalos válogatáslemezen az Asher Media Relations bandcamp oldalán meghallgatható és ingyenesen le is tölthető.

 <a href=”http://ashermedia.bandcamp.com/album/happy-metal-annihilation-vol-6″>Happy Metal Annihilation Vol. 6 by Asher Media</a>

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.