Rockmaraton 2017 – négy nemzetközi fellépő

A Rockmaraton Fesztivál szervezői újabb hírlevéllel jelentkezett, ahol három európai és egy tengerentúli bandát jelentettek be.

Tovább dübörög a múlt héten megkezdett névsorolvasás a Rockmaraton 2017 felhozatalából: három európai és egy tengerentúli banda, kemény metallal és street punkkal erősítünk!

A közel 30 éve alakult finn metal fogatnál az áttörést meghozó 1994-es Tales From The Thousand Lakes óta folyamatos a menetelés – az Amorphis 12 lemezzel a háta mögött 9 év után tér vissza a fesztiválra – ezúttal is érdemes megnézni a csapatot!

A leginkább “Ukrajna legígéretesebb modern extrém metal bandája”-ként emlegetett Jinjer-re nem csak azért érdemes odafigyelni, mert izgalmasan keverik a groove, extrém és death metalt hardcore, progos és metalcore elemekkel – ének fronton is minden szempontból rendben van a banda. A zenekarban a Napalm Records is lát lehetőséget, az új lemezzel le is szerződtette őket. A legutóbbi hazai buli alapján remek műsort hoznak a a Rockmaratonra is.

A belga death/grind metal ikon, az Aborted nem kegyelmez a zenében, saját bevallásuk szerint is élvezik az ilyen brutalitást – júliusban élőben is bizonyíthatnak. Akárcsak a tengerentúlról érkező Acidez srácai, akik szeretik a sört és utálják a szabályokat. A mexikói street punk brigád nem veszi túl komolyan az életet, cserébe viszont komoly bulit csinálnak.

Legközelebb csütörtökön érkezik egy hazai pakk a Rockmaraton idei felhozatalából – február elejére összeáll a teljes lineup, viszont nem árt sietni, még január 31-ig kaphatóak 13 990 Ft-ért a bérletek.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.