Salvus – hírlevél

A Salvus friss hírlevelében számol be a zenekar körüli aktualitásokrál és a 2017-es tervekről:

„Pár hónapja csend honolt körülöttünk, melynek oka, hogy egy némileg nehezebb, gondterheltebb időszakon vagyunk túl, ugyanis sajnálatos módon ismét változás állt be a csapat felállásában. Egy nehéz döntés eredményeképp 2017-től a Salvus zenekar és Zsákovics Gergely dobos útjai elválnak egymástól, elsősorban zenei okok miatt.
Gergő a zenekar egyik alapítótagja volt, 15 éven át püfölte a bőröket a zenekarban, és számos egyéb téren is rengeteget tett a csapatért, így ezúton is köszönünk neki mindent és a csakis a legjobbakat kívánjuk neki a jövőben.

A bandának hivatalosan új dobosa egyelőre nincs, a téli-tavaszi időszakra szerveződő koncerteket beugró dobosokkal toljuk le, Vaczó Gábor (divideD, City of Moon) és Kiss Gergő (Ad Astra) fog kisegíteni minket, akiknek ezúton is nagy pacsi a segítségért.
A felmerült helyzet ellenére nem tétlenkedünk kreatív fronton sem, elkezdtük az új dalok intenzív formába öntését is, ugyanis terveink szerint a tavasz folyamán egy 3-4 számos EP-vel szeretnék előrukkolni.

Az év első Salvus koncertje február 24-én lesz, ahol a lemezbemutatózó Ann My Guard és a nagylemezre készülő divideD társaságában játszunk a Dürer kertben. További koncertdátumainkat pedig folyamatosan frissítjük a FB oldalunkon, kövessétek bátran.”