Beheaded – pokoli hangulatú brutalitás


A máltai brutál death metalos Beheaded január 27-én, a Unique Leader Records kiadásában jelentette meg ötödik stúdióalbumát.

A Beast Incarnate címet viselő album egy „pokoli hangulatú, nyolc számos produkció, ami felülmúlja a banda 2012-es Never To Dawn lemezét, mind brutalitás, mind dallamosság tekintetében.” – olvasható a kiadó közleményében.

Az új lemezen mutatkozik be Davide Billia dobos és Simone Brigo gitáros, akik a „büntető riffekért és a pusztító ritmusokért” felelnek előzetesként pedig a Beast Incarnate daluk szöveges videóját láthatjátok.


A banda közleménye így szól: „A Beast Incarnate albummal az volt a szándékunk, hogy mérföldkövet írjunk az úgynevezett mediterrán death metal műfajban. Egyúttal szerettük volna bebetonozni a Beheaded védjegyként szolgáló hangzását, amit az elmúlt 25 évben folyamatosan tökéletesítettünk, néhol messzemenő extrémitások révén. A Beast Incarnate bandánk történelmének fontos állomása. Visszaköszönnek rajta a ’98-as Perpetual Mockery album old-school melódiái és istenkáromló költészete, és egyben a 2005-ös Ominous Bloodline technikás elemei is. Mindemellett méltó folytatása lesz a lemez legutóbbi, Never To Dawn című anyagunnak.

A Beast Incarnate album az alábbiakban hallgatható meg.
 
<a href=”http://uniqueleaderrecords.bandcamp.com/album/beast-incarnate”>Beast Incarnate by Beheaded</a>
Depeche Mode Depeche Mode
március 25.