Wall Of Sleep – új énekessel

„Próbáltunk valami sajtóközleményes feneket keríteni a dolognak, de végül rájöttünk, hogy „barátok közt” vagyunk, szóval mit csavarjuk a szavakat, mondjuk csak úgy egyszerűen. – írja a soproni csapat friss hírlevelében.


Tavaly ősszel énekes nélkül maradt a Wall Of Sleep, de szerencsére az átmeneti időszak nem tartott sokáig, máris bejelenthetjük az általunk csak ‘mk.III’ néven emlegetett felállás létrejöttét. Az új énekes Bátky Zoltán, vagy ahogy a legtöbben ismerik, BZ. Őt manapság az After Crying-ban lehet látni-hallani, de a Stonehenge, Wendigo, At Night I Fly révén szintén progresszív vonalon működött korábban, valamint hard rockot énekelt a H.A.R.D. formációban.

Bár eredetileg hosszabb felvezetésre készültünk, BZ egyből fejest ugrott a készülő új dalokba, valamint az első közös próbák is kiválóan sikerültek zeneileg és minden egyéb tekintetben, szóval úgy döntöttünk, nem húzzuk az időt a bejelentéssel. Aztán ahogy pár napja kikerült az első pár fotó és mellé pár szó, elkezdtek jönni a kérések, hogy azonnal mutassunk legalább egy kis betekintőt arról, mi folyik épp Sopronban. Szóval gyorsan felrántottunk másfél percnyi előzetest, csak úgy fésületlenül, ahogy kell: a Seven Point Five című készülő dal próbatermi betekintő videója már meg is tekinthető ezen a linken.

Hamarosan jövünk a további tervekkel, melyek között egy májusi koncert már biztosan szerepel a budapesti Showbarlangban. Aki nem szeretne lemaradni az infókról, látogassa szorgalmasan a Wall Of Sleep
Facebook-oldalát.”

Wall Of Sleep – új énekessel (1 komment)