Itt a harmadik No Obligation

Az ex-heavymetal.hu, jelenlegi No Obligation főszerkesztő Hajas küldte ezt a hírt: „Üdvözlöm a Fémforgács olvasóit! Örömmel jelentem, hogy megjelent a harmadik No Obligation 60 oldalon – ebből nyolc színes-, A4-es formában. Mivel az első két számunk borítóin a Paradise Lost és a Memory Garden voltak, így most sem rakhattunk valami csicska bandát a címlapra, így esett a választás a Neurosisra. Scott Kelly gitáros/énekessel amúgy tavaly novemberben, Londonban interjúztam, pár órával az ottani koncertjük előtt. Ezen kívül ki lettek még faggatva az alábbi bandák: Dark Tranquillity, Destrage, Khemmis, True Widow, illetve egy régi, heavymetal.hu-s interjú is bekerült a lapba (Madball). A szokott rovatok – lemezkritikák, régi alapművek bemutatása, könyvajánlók, merengő, koncertbeszámoló – mellett még további két interjú olvasható a lapban: kifaggattuk ugyanis Szebeni Péter képregényrajzolót, illetve Dudich Ákos metal könyvfordítót. Minden 800 forintért vásárolható meg a CD Pincében, de lehet belőle rendelni a Neverheard Distronál, vagy a noobligationfanzine@gmail.com címen is!”

Itt a harmadik No Obligation (6 komment)

  • armand armand szerint:

    Akkor meghallgattatott a másik fél is. Majd mondjátok el milyen volt a Szab a ton.

  • pzoltan pzoltan szerint:

    Fanzine szerkesztőként pusztán egy kérdést engednék meg magamnak: Egyáltalán miért kerül zenekar egy fanzine borítójára? A fanzinek éppen azért fanzinek, mert nem emelnek ki egyetlen zenekart sem, ellenben a borítóra tett zenekari fotó éppen ezt a célt szolgálja. Persze ez most csak az én kis saját intermezzóm volt, de ilyen alapon tényleg lehetne akármilyen mainstream magazin borítója is.

  • Avatar hajas szerint:

    Sziasztok!

    Csak Nagaarum hazugságára szeretnék reagálni, miszerint nem árultam el, kik a csicska zenekarok.

    „nem nyomatjuk ezeket az első vonalas csicskaságokat, szóval addig állj fél lábon, amíg nem rakom a borítóra az Ossiant, a Korpiklaanit, vagy a Junkiest.:)”

    link
    [url:25w4i683]http://www.femforgacs.hu/interju/1040/Beszelgetes_Hajassal_a_No_Obligation_fanzine_fonokkel[/url:25w4i683]

    Szó szerinti idézet egy olyan interjúból, amit épp én adtam, és épp neki.:) Hajmeresztő, hogy olyan emberek írnak metal újságot, akik szerint a Paradise Lost, a Memory Garden, vagy a Neurosis nem érnek annyit, mint a Korpiklaani, a Junkies meg az Ossian. Ennél még durvább, hogy azt hazudják, hogy nem magyaráztam el, kiket tartok csicska zenekarnak. Bár az a hozzászólás se volt gyenge, hogy ezzel a hozzállással leköpöm az undergroundot.:)

    Nagaarum, este menj Sabatonra, Neked való intelligens és underground zene!:)

    Többet nem szeretnék ezzel foglalkozni, de insomnium és boymester, köszi, hogy van agyatok

  • boymester boymester szerint:

    [quote=insomnium:fmvzv65h]
    Szerintem félreértitek, nem gondolom hogy Hajas ellene lenne az underground bandáknak. Van amúgy egy sejtésem, hogy melyeket gondol csicska zenekaroknak, de azt nem az underground körökből keresném. Persze meg kéne kérdezni őt magát. (hrhr)
    [/quote:fmvzv65h]
    Egyetértek, ez csak egy szerencsétlen szóhasználat volt, semmi több.

  • armand armand szerint:

    Akkor ba…uk ki innen a feneébe és ne is foglalkozzunk vele többet! Ennyi! ha Ő nem partner, akkor MI miért legyünk azok!
    Akinél nem megy a kölcsönösség, azt hagyni kell a fenébe.

  • pzoltan pzoltan szerint:

    [quote=Nagaarum:hm335xw9]
    Azt nem definiálta, hogy kiket tart „csicska zenekarnak”, de közel voltam hozzá, hogy ezt a hírt ne tegyem ki…
    [/quote:hm335xw9]

    Azt tényleg kihagyhatta volna…