Nomad – Vissza a végál.om..ra!

Három különleges koncerttel kedveskedik rajongóinak a Nomad zenekar. A Végál.om.. című bemutatkozó album megjelenésének 10. évfordulója alkalmából május 26-án Székesfehérváron, június 3-án Budakalászon és június 10-én Tardonán az első lemezen szereplő, eredeti dobosával, Mihalik Ábellel lép színpadra a csapat. Természetesen ennek alkalmából ezeken a koncerteken az első albumról kivételesen több dalt is fog játszani a négyes. A tervek szerint a budakalászi koncertről hang- és videófelvétel is készül majd.

A koncertekre készülő csapat még arra is szakított időt, hogy a BKV Baross utcai kocsiszínjében tető alá hozzon egy különleges fotózást egy Tátra T5C5 villamoson, amilyenen az első album borító fotója is készült.

Sajnos Ábel a többi zenekara, projectje miatt nem tudja hosszú távon vállalni a Nomadot, de Juhász Marci énekes, Jánosi ’Cicó’ Szabolcs gitáros és Nagy Levente basszusgitáros hamar megtalálta a megfelelő embert erre a posztra Vécsi Zoltán (ex-Zako Band) személyében, aki nemcsak egy kivételesen tehetséges fiatal dobos, de óriási lelkesedéssel és példaértékű alázattal készült az első közös próbára. Zoli tovább erősíti a csapat borsodi kötődését, hiszen Kazincbarcikán nőtt fel, ráadásul Marcival együtt koptatták az iskolapadot. Az új felállás július 21-én a Campus Fesztiválon mutatkozik be, majd augusztus 5-én egy óriási koncertre készül a csapat Marci szülőhelyének főterén, Múcsonyban.

Újvári Péter dobos zenekarból való távozását Petya és Cicó egy baráti beszélgetés során egyeztették le és nem kívánják kommentálni.

Depeche Mode Depeche Mode
március 25.