Asphalt Horsemen – koncertek és új klip

Egy régebbi dalához forgatott klipet a southern rock hazai királya az Asphalt Horsemen.

„Régi vágy teljesült az Asphalt Horsemen háza táján. Egy első lemezes nagy slágerünkhöz, a Wasting Time-hoz forgattunk egy klipet, amelyhez hatalmas segítséget kaptunk Molnár Péter cimboránktól, aki nem mellesleg az Ukk & Roll fesztivál főszervezője. Sok cimbora és családtag segített még az elkészítésben. Kis történetet szőttünk köré, reméljük tetszeni fog mindenkinek. Mindig is szerettünk volna erre a közönség kedvenc dalra egy videó anyagot csinálni, de valahogy sosem jött össze és közben már a második lemez, a Brotherhood is megjelent. De a rocktörténelemben is történt már sok hasonló dolog, pl. az AC/DC – You Shook Me All Night Long dalánál, ott is évekkel később jelent csak meg a sztoris klip, ráadásul más felállásban…

Szóval, reméljük ez a klip nem csak nekünk fog örömet okozni, hanem számotokra is sikerül néhány kellemes percet szerezni vele! Sok cimbora és családtag segített a videó elkészítésében. Pallos Géza András, Zsolti Rottenn, és a fiatal banda, az Asztal Porszem: a két gitáros a vérem – Lőrincz Lázár és Zalán, basszuson Gyebrowsky Gergely, a doboknál Laurán István. A werkfotókat köszönjük dr. Kovács Ákosnak.”
-nyilatkozta Lőrincz Karcsi, a csapat énekes-gitárosa.


Pénteken Pesten INGYENES koncertet nyom a zenekar a belváros legújabb rock klubjában, a Robotban (Akácfa utca 49.), szombaton pedig az UKK & Roll fesztiválon bazsevál a banda.
Depeche Mode Depeche Mode
március 25.