Feketete Terror Productions – aktuális hírlevél

Szeptember 22.-én jelenik meg a Tales Of The Morbid Butchers #5 fanzine. Az újság már a nyomdában van, várjuk a minta példányt, de már elő lehet rendelni, hogy ne maradjon le róla senki és a fanzine release partiján személyesen át is tudja venni.

És íme a durva valóság: 190 oldalon keresztül élvezhetitek a négy mészáros agymenéseit és áldozataiknak a kínjait, akik a következők: Abysmal Grief, Bfbmk, Bloodfiend, Cryptworm, Dodsferd, Doombringer, Evil Conqueror, Gutted, Headcrusher Underground Music Magazine, Insepulto, Iubaris, Necrosadist, Necroscope Fanzine, Nekro Cvlt Desecration, Old Hunter Records, Omega, Paediatrician, Sin of God, Tulsadoom, Tyrant Goatgaldrakona, Violator, Witchcraft, Zsarnok.

Emellett 24 élő rituálé emlékei is papírra lettek vetve a több mint 200 recenzió mellett. A borító meg természetesen önmagáért beszél, hála Anvil Kvlt mesternek.

A fanzine-hoz póló is készül, mint már tudjátok, aminek az ára 2500 Ft, de ha az újsággal együtt rendelitek meg akkor csak 4000 Ft. Kérem, mindenki jelezze a nála szimpatikus Mészárosánál az igényeit. Sajnos nincs sok időnk már, így kérnék mindenkit, hogy mihamarabb jelentkezzen! Köszönöm!

Árak:
Fanzine: 2500 Ft + pkg
Fanzine+póló kombó: 4000 Ft + pkg
Fanzine+póló+ FTP vagy TOTMB felvarró: 4500 Ft +pkg

Rendelési lehetőségek:

Dudás Attila, privátban vagy ezen a címen: feketeterrorzine@gmail.com
Pordán Szilárd, privátban vagy ezen a címen: slowlywerot89@gmail.com
Soós Zoltán, privátban vagy ezen a címen: sizebrutal@gmail.com

Aki a szimpatikusabb azzal lehet egyezkedni, de mindenképpen az újság, póló árát előre kérjük és a megjelenés napján személyesen át lehet venni. Postai utón is hozzá lehet jutni, ezt ismét csak privátban lehet megtárgyalni. Első körben 150 példány lesz legyártva, ha valami csoda folytán elfogyna, akkor van rá lehetőség utángyártani, hála a Dögvész Crew-nak!