Anomalie – spiritiszta látomások

 Az osztrák Anomalie post-black lemezéről már beszámoltunk korábban, de míg csak ízelítővel szolgálhattunk a sámánok és varázslók, ősi hiedelmek világában kalandozó zenekar harmadik anyagával kapcsolatban, a pár hónappal ezelőtt megjelent kiadványt a banda most teljesen elérhetővé tette, így akit azonnal magával ragad a borító (mint engem), az tegyen vele egy próbát! Kellemes atmoszférikus black utazásban lehet része. 

<a href=”http://anomalie-official.bandcamp.com/album/visions”>Visions by Anomalie</a>

Anomalie – spiritiszta látomások (4 komment)

  • ensomhet ensomhet szerint:

    Elég jó zenét csinálnak, némileg rokoníthatók a Harakiri For The Sky-al, élőben kölcsönösen besegítenek egymásnak.

  • weide weide szerint:

    [quote=Solmyr:xb246e5e]

    Teljesen egyetértek veled. Bennem is felmerült már rengetegszer, hogy van pofájuk 10 eurót elkérni néhány fájlért?! És kik azok akik hajlandóak érte annyit fizetni?
    [/quote:xb246e5e]

    Őőő… :-$

  • Avatar mcfrost1977 szerint:

    Nem olaj a tűzre, csak halk eszmefuttatás: ha cigizel, akkor mondjuk naponta elfüstölsz 1500 köztársasági váltót, meg tudod fogni? Nem. Tiéd? Egy ideig. Ellazít? Igen. Ez akkor itt 2 napi füst adag ára. Meg tudod fogni? Nem. Tiéd? Igen, örökre. Ellazít? Igen. + támogatsz vele egy tehetséget mondjuk….

    Ja, és nem tudom mennyibe kerül a cigi, csak saccoltam.

  • necron necron szerint:

    Köszi az ajánlót, nem ismertem őket, noha az első és a második album borítójával már találkoztam korábban, de a muzsika ismeretlen volt számomra. Nagyon ígéretes az anyag, végig hallgatom majd a lemezt a BColdalon, azonban bezeket a 10 eurós árakat sokallom a digitális formátumokért. A fizikai formátum a ptk miatt meg óriási, dehát ezeket a kínokat jól ismerjük! :'(