Morbid Angel – For No Master – dalelőzetes


Az amerikai death metal ikon, a Morbid Angel holnap, Kingdoms Disdained címmel jelenetei meg új albumát, amiről For No Master daluk hallgatható meg.


A Morbid Angel december 3-án játszott volna nálunk, de az egész Európa-turnéjukat lemondták. Akárcsak a nyáron, ezúttal is útlevélproblémák miatt volt kénytelen a csapat menedzsmentje visszamondani az egész turné.
 

Morbid Angel – For No Master – dalelőzetes (3 komment)

  • Avatar mcfrost1977 szerint:

    [quote=Balthazaar:6r83cmfj]
    No, hozzáfértem végre a teljes albumhoz. Nagy a katyvasz bennem, mert bár elsőre levett a lábamról, egyre beljebb haladva ebben a fertőben leginkább azt veszem észre, hogy ez egy nagy üres semmi. A dob meg… élvezhetetlen. Nem tudom hova kerültek a gitársávok, de hogy a nóták széjjel vannak dobolva az fix. A gitár olyan erőtlen ebben a torzításban, mint a légy egy heti vergődésben a légypapíron. Trey szerintem túltolta… hosszú távon idegesítő, s ráadásul nincs egy nóta ami komoly arculattal bír. – Nesze semmi, fogd meg jól. A The Righteous Voice-ra már majdnem azt hittem a Covenant-ról maradt le, de sajna nem.
    Most még sikerült a szólókon is felhúznom magam… Wáááá :-@
    [/quote:6r83cmfj]

    Amit a D.E.A.D. elején művelnek a gitáron, attól lefordultam a székről! Nehogymár egy skálázás a gitáron adjon el egy MA dalt!
    Igen, a dob elől van, egyfajta bizonyítási kényszer?

    Idén egy csomó veterán death legenda adott ki albumot, egyik sem váltotta meg a világot, de a saját tudásukat maximálisan kijátszották, és oda tették a kést a torkunkra! Kapásból: Cannibal, Sinister, Suffocation, Immolation, Obi, stb….
    Itt nem érzek bizonyítási vágyat a közönségnek, csak erőteljes fitymacsattogtatást a szakmának és az ex társaknak….

  • weide weide szerint:

    Nem tudom srácok, nálam napi szinten pörög, egyszerűen nagyon betalált ez a lemez. Mondjuk nem vagyok mindent tudó és -ismerő ős MA fan.

  • Avatar mcfrost1977 szerint:

    [quote=Balthazaar:6r83cmfj]
    Olyan, mint egy újramixelt Blessed Are The Sick és Covenat hibrid. Mindenesetree meglátjuk, hogy mi kerekedik ki belőle. :O
    [/quote:6r83cmfj]
    Őőőőő, egyáltalán nem! Zeneileg MA, az tény, dalonként 2 töréssel kevesebb, több lett volna.
    Véleményem szerint rosszabbul is szól, nekem nagyon hiányzik Sandoval jellegezetes dob hangzása.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.