Ozone Mama – megjelent a harmadik nagylemez



Cosmos Calling
címmel megjelent a budapesti vintage hard rocker Ozone Mama zenekar harmadik nagylemeze.



A 2017. tavaszán elhunyt legendás Gregg Allman emlékére írt Straight On Till Morning Light című dallal indul a csapat január 19-én megjelent albuma. A kétszeres Fonogram-díjas rockerek a folytatásban is egy hamisítatlan amerikai hangzású, a hetvenes éveket idéző, az eddigieknél pszichedelikusabb és változatosabb hangszerelésű lemezen vezetik végig a hallgatót.
A Székely Márton (ének), Gábor András (gitár), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) alkotta négyest a felvételek során Lukács László egészítette ki billentyűs hangszereken. A dalok felvételéért Garcia Szabolcs hangmérnök (Reamp Studio – Anna & the Barbies, Mystery Gang), a mixért a New York állambeli Michael Rich (Karma Studio East – Jay Buchanan, Anthrax), a masterért pedig a Wisconsin-i Justin Perkins (Mystery Room Mastering – CJ Ramone And The Manges, Smoking Popes) felelt.

Az anyag a kaliforniai Ripple Music (Mothership, Wo Fat, stb.) gondozásában látott napvilágot és mostantól az összes jól ismert digitális platformon elérhető. Aki fizikai formában is beszeretné szerezni az a kiadó európai terjesztőinél, vagy személyesen a február 17-i budapesti lemezbemutató koncerten, az A38 Hajón teheti meg.

Ozone Mama – megjelent a harmadik nagylemez (2 komment)

  • nascence nascence szerint:

    [quote=hároméves férfi:5d4uehet]

    Nekem ezzel az állandóan fölényeskedő, pökhendi stílusával van bajom, a tartalommal még egyet is érthetek. Ebben az esetben mondjuk nem értek egyet azzal sem. Hegesztőszemüveg van rajtuk = nyúlás, kreativitás hiánya, steampunk meg Kincsem. Tényleg? Ha jól emlékszem, a nagy kedvenc Damned Spirits’ Dance promófotóin is volt minden szar, és csak a vak nem vágta rá azonnal, hogy Arcturus – majdnem 10 évvel a La Masquerade után. Ha muszáj fikázni (ún. különvélemény), fikázzunk következetesen.
    [/quote:5d4uehet]

    Làtod….ez màr inkàbb egy fasza vàlasz, amely nem a szemèlyeskedèsen alapul ès azon, hogy ki mennyire hülye vagy pökhendi. Az èrvek ès ellenèrvek egy igazi vita alapjai. A szemüvegv kèrdèsèben igazad van! Bocsi, de nekem szìvügyem, hogy a szemèlyeskedès helyett ràmutassak arra, hogy lehet ezt normàlisan is csinàlni igazi èrvek/ellenèrvek mentèn is.

  • nascence nascence szerint:

    [quote=hároméves férfi:5d4uehet]

    Hogy te milyen okos ember vagy! Szinte mindenhez értesz, mindenről van Véleményed. Markáns, erőteljes, megsemmisítő. Irigyellek ezért a suttyó, megingathatatlan arroganciáért.
    [/quote:5d4uehet]

    Látszik, hogy neked se fingott a testvéred a fejedre gyermekkorodban… máskülönben megtanultad volna elfogadni a különvéleményeket (w00t) !

    Rohadt unalmas világ lenne az, ahol mindeki egyetértene és csak pozitív véleményt formálna. Stilisztikailag nem hinném, hogy ez a suttyó véleményekhez sorolható…az viszont minden esetre igaz, hogy „markáns, erőteljes, megsemmisítő”, sőt…alázó =] . Egy szépen kifejtett ellenvéleménynek mindig megvan a helye, mégha nem is értünk vele egyet.

Hexvessel Hexvessel
április 24.