MOLTO – bemutatkozás



A Katona Péter (ének), Patai Károly (gitár), Plank Károly (basszusgitár, vokál) és Szilágyi István (dob) alkotta MOLTO Víziók című – kilenc dalt tartalmazó – bemutatkozó lemeze elkészült, amelyről az első dal, a Roller mutatkozik be videoklip formájában.
Az album áprilisban egyelőre csak digitális felületeken jelenik meg, de amennyiben igény lesz rá, úgy a későbbiekben CD-n is megjelentetjük az anyagot. A lemezt a debreceni MMP Hangstúdióban rögzítettük Szilágyi István és Mosquito irányításával.


A MOLTO egyszerű, őszinte hardcore-metal magyar szövegekkel. A mondanivaló kemény, hiteles, elgondolkodtató és leginkább figyelemfelhívó olyan problémákra, amelyre sokan legyintenek, mégis fontos róluk tudomást venni és tenni kell ellene. A MOLTO nem a hangszeres virtuozitásról és a szíveket melengető dallamokról szól, sokkal inkább groove-os, ritmikus, szövegcentrikus zene.

A MOLTO március 17-én mutatkozik be élőben Debrecenben a Roncsbárban a Pit of Saron és az Omega Diatribe vendégeként. További terveink az évre még egy dal videoklip formájában történő megjelentetése, illetve élőben bemutatkozni, ahol csak lehetőség adódik.
Hexvessel Hexvessel
április 24.