Nomad – rendhagyó lemezbemutató koncert

A napokban ünnepelte 5 éves születésnapját – Juhász Marcival a fronton – a Nomad, de nem ez az egyetlen jeles esemény a csapat körül.
Április 28-án jelenik meg ugyanis Vissza a végál.om..ra címmel a zenekar dupla koncertlemeze, amelyen nem kevesebb, mint 21 dal kap helyet. A kiadvány a Végál.om.. című első Nomad lemez 10 éves jubileuma alkalmából – 2017. június 3-án, a budakalászi Rockházban – adott koncert anyagát tartalmazza, ahol Jánosi Szabolcs gitároshoz, Juhász Marcell énekeshez és Nagy Levente basszusgitároshoz az a Mihalik Ábel dobos csatlakozott, aki az első stúdiólemezt is feljátszotta. Erről a korongról 6 dal csendült fel a koncerten a Hotel Polimer és a Márványmenyasszony albumok legnagyobb nótái mellett.

A dupla CD először a megjelenés napján, vagyis április 28-án lesz megvásárolható a budapesti Crazy Mama Music Pubban (1097, Gubacsi u. 97.), ahol egy egészen exkluzív bulit ad a Nomad: az este folyamán minden olyan dalt eljátszanak, ami a koncertlemezen nem hallható! Annak érdekében, hogy a nagy kedvencek se maradjanak ki a programból, közönségszavazást indított a csapat, és a ráadásban a rajongók 5 kedvence kerül majd terítékre. A koncertről felvétel készül, mely szintén megjelenik majd CD-n, így a Nomad első 10 évének minden dala megörökítésre kerül a jelenlegi felállás előadásában is. Az este
vendége a Nomad tavaszi turnépartnere, a Mudfield lesz.
Ráadásul nemcsak egy új hanghordozót vehet kézbe a közönség az április 28-i bulin, hanem kimondottan erre az alkalomra készített pólók és pulóverek között is válogathatnak. Sőt, akik elővételben vásárolják meg jegyüket a koncertre, azok egy ajándék posztert kapnak a belépőjük mellé, amit a kapunyitást követően a zenekar tagjai alá is írnak egy dedikálás keretén belül.
Jegyvásárlási lehetőségek:
– CD Pince (1073 Budapest, Erzsébet krt. 37.)
– online: https://tixa.hu/nomad_crazymama
(Az online jegyvásárlók a koncert napján, a Crazy Mama Music Pubban vehetik át az ajándék posztert)

„5 éve, 2013. április 12-én álltunk színpadra először Marcival közösen. Azóta rengeteg koncert, turné, utazás, élmény van mögöttünk, ami alatt megszámlálhatatlan sok új barátot ismertünk meg. Köszönjük nektek ezt az 5 nagyszerű évet, és azt a sok támogatást, amit tőletek kaptunk! Óriási érzés látni, hogy egyre többen éneklik a dalainkat a koncerteken, bárhová is megyünk az országban. Úgy érezzük, ez még csak a kezdet, és a nagy dolgok még előttünk állnak. Köszönjük, hogy vagytok nekünk! Találkozzunk április 28-án, Budapesten, a Crazy Mamában, és ünnepeljük meg együtt ezt az 5 éves születésnapot, és a Vissza a végál.om..ra koncertlemez megjelenését!” – tette közzé üzenetét a Nomad a hivatalos Facebook oldalán.

Depeche Mode Depeche Mode
március 25.