Gruesome – a téma nagyon is death metal



Twisted Prayers
címmel június 1-jén jelenik meg a korai Death hagyományait tovább éltető old-school death metalos Gruesome második albuma. Az albumról máris itt van Fatal Illusions daluk videója.


Amikor inspiráció gyanánt meg hallgattam a Death 1990-es lemezét, a Spiritual Healinget, az egyik, meglehetősen nyomasztó felfedezésem az volt, mármint a szövegek tekintetében, hogy amiről Chuck akkoriban írt, az ma is égető téma. Mindenki tudja, hogy az iskolai lövöldözések, az úgynevezett tömeges lövöldözések milyen járványszerűen terjedtek el az USA-ban, mi meg úgy gondoltuk, hogy ez a téma nagyon is death metal.

Ez a szám leginkább arról a csalódottságról szól, ami végül is elvezet valakit ahhoz, hogy egy ilyen drasztikus és tragikus tettet kövessen el. És még mielőtt bárki is nekiállnak a saját szjíze szerint elemezni a dalt, ez nem egy fegyverellenes vagy fegyverpárti nóta. Ez egy tömeges lövöldözés ellenes dal. És ha úgy gondolod, hogy ebben van bármi vitatható vagy ellentmondásos, akkor azonnal be is kaphatod.
” – mondta Matt Harvey énekes/gitáros (Exhumed, Dekapitator) az új dalról.


Gruemose – Twisted Prayers
(Relapse)

1.Inhumane
2.A Waste Of Life
3.Fate
4.Lethal Legacy
5.Fatal Illusions
6.Crusade Of Brutality
7.At Death’s Door
8.Twisted Prayers

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.