Rockvilla – ajánló

A következő adás tartalma – 2008.07.17

Az e heti adásban láthatjátok először a Rockvillában a Pál Utcai Fiúk zenekart, akiknek nem is olyan régen jelent meg legfrissebb lemezük, a Legelő, mely szinte azonnal a Mahasz lista élbolyába jutott. Minderről és a zenekar körüli aktuális történésekről lesz szó és megnézhettek egy klasszikus PUF klipet, a Hajsza c. nótához kapcsolódóan.

_ELVALASZTO_
A műsor vendégei lesznek a Balatone fesztivál szervezői, így természetesen Binges Zsolti is, akit a Fish! és az Insipid zenekarokból is ismerhettek. Ehhez a feszthez kapcsolódóan láthatjátok majd az Idoru: Monochrome c. klipjét, lesz Drugzone, Sonic Syndicate (hiszen hamarosan új lemezzel jelentkeznek és fellépnek az Azfeszt-en. Egy Scar Symmetry klip is forog majd, nekik pedig a napokban jelent meg a legfrissebb lemezük Holographic Unverse címmel. Mi ezzel tisztelgünk előttük.
Nyerhettek majd PUF cuccokat és ha a szerencse is úgy akarja, akkor belépőt a Balatone fesztiválra.

Ahogyan mindig, most is lesz koncertajánló és friss zenei hírek, szóval nézzétek csütörtök este 22:00-tól a Fix.tv-t, illetve kattintsatok a műsor oldalára, a http://www.rockvilla.hu/ – ra, ahol online is figyelemmel kísérhetitek az adást.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.