Noise Fusion hírlevél

A 2008-as év elég mozgalmasan telt a budapesti modern/extérm metalban utazó Noise Fusion számára. A rendszeres koncertezés beindulása mellett nyáron elkészült a Never Release című 4 dalt tartalmazó kislemez, ami újabb lökést adott a jó/rossz hírünk terjedésének itthon és külföldön is. Így kerülhettünk a Borsodi tehetségkutató 10-es döntőjébe is, ahol az A38 hajón zúzhattunk egy hatalmasat kishazánk legjobb feltörekvő bandáinak nívós társaságában. Mint bizonyára tudjátok, mind a 4 dal teljes egészében meghallgatható a www.myspace.com/noisefusionband oldalon, de CD-n is megrendelhető tőlünk, mivel magánkiadásról van szó.

2009.-ben folytatódik a nótagyártás, készülve a leendő kisebb-nagyobb lemezre, amiket szép lassan hallhattok is a koncerteken a régi ismert dalok mellett. Az év eleji koncerteken a never release Tour 2009 keretein kívül és belül Berhencz Ákos segíti ki a társulatot az egyik gitárosi poszton, mivel Iván az apai örömöket fogja gyakorolni szabadidejének 99%-ában. A maradékban persze új Noise Fusion dalokat fog írni tonnaszámra.
_ELVALASZTO_

Az eddig lefixált koncertállomások:
február 14. Szombathely – Heavy Rock
március 6. Dunaújváros – Terminál
áprilisban Zalaegerszeg – (szervezés alatt)
május 2. Keszthely – 512

(Köszönet a dunaújvárosi Inside my Head-nek!!!)

Ez nem sok, de kevés, így még szervezünk Budapestre, illetve országon belülre és kívülre is amennyi csak belefér, nehogy metál nélkül maradjon a nép! Hamarosan elkészül a zenekar honlapja, addig is nézegessétek az említett myspace oldalt, az aktualitásokat mindig frissítjük ott! Néha azért küldönk ilyen spam gyanús híreket is még…

Fémesen csillogó üdvözlettel,
Noise Fusion