Pendragon – évfordulós koncert DVD-n

 A lengyel Metal Mind Productions kiadásában hamarosan megjelenik a neo-progrock egyik alapcsapatának számító brit Pendragon zenekarnak vadonatúj DVD-je.
A hangzatos, Concerto Maximo címet kapott anyagon a banda 30 éves évfordulóját megünneplendő egy koncert erejéig visszatért a Katowice-i Wyspiański Színházba. Itt a kiemelkedő előadásukat a talán eddigi koncertjeik legjobb lengyel közönsége előtt mutathatták be. Ebben segítette a csapatot az új dobosuk, Chris Higham (lásd még Clive Nolan Caamora projektjét).

_ELVALASZTO_
A koncert DVD anyagát a 2008-as Pure lemezük dalai is erősítik. Ugyan a lemezről csak három dalt játszottak a turnén, de az nagyjából húsz percet tett ki.

A Concerto Maximo 150 percnyi koncertfelvételt tartalmaz az október 13-ai Wyspiańki Theatre-beli előadásról, valamint az extrák között exkluzív interjúkat a zenekar tagjaival. színpad mögötti jeleneteket, Dolby Digital 5.1 Surround hangot, fotókat, stb.
A DVD anyaga természetesen több változatban is elérhető lesz: limitált DVD+2CD-s és 2 CD-s digipak változatban (utóbbiból mindössze 1000 db készül).

Tracklist:

1. Walls of Babylon
2. A Man of Nomadic Traits
3. Wishing Well
4. Eraserhead
5. Total Recall
6. Nostradamus
7. Learning Curve
8. Breaking the Spell
9. Sister Bluebird
10. Shadow
11. The Freak Show
12. The Voyager
13. It’s Only Me
14. Masters of Illusion
15. King of the Castle
16. And We’ll Go Hunting Deer
17. Queen of Hearts

Megjelenés: 2009. február 29.

Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.
Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.