Nebelhexe – ne bántsátok az állatokat!

Parádés szereposztással feldolgozás készült Nina Hagen és Lene Lovich 80-as évekbeli slágeréből, a Don’t Kill the Animals-ből. Közreműködik Jarboe és a közismerten vega párti Cattle Decapitation-ös Travis Ryan is, az ötletgazda Nebelhexe-s Andrea Haugen volt, aki a következőképpen nyilatkozott: „mindig is szerettem a dalt és az üzenetet, amit közvetít, ezért akartam annyira feldolgozni modern köntösben”.
A dalt Daniel Hill studiójában vették fel, aki egyébként a Magenta nevű elektro-pop formációban játszik. Az eredmény egy fogós klub nóta lett, biztosan hallani lehet majd a táncparketteken és közvetíti a fontos üzenetet. A dal augusztus 17-től lesz elérhető, kizárólag ituneson. Néhány további hangzatos mondat arról, hogy miért egyetek inkább gyökereket:
„A társadalom minősíthető az alapján, hogyan bánnak az állatokkal” – Nebelhexe
„Azt mondod természetes kiválasztódás? Badarság. Pont hogy a húsüzemek állnak a természet útjában” – Travis Ryan
„Még mielőtt valaki azt hinné, hogy a hardcore, az a Biohazard, vagy a ma este is fellépett zenekarok… nem az a hardcore. A hardcore az, hogy naponta körülbelül kétmillió tehenet gyilkolnak le csak azért hogy megtömjék vele a gyomrukat.” – Tisztán a Cél Felé

Nebelhexe – ne bántsátok az állatokat! (9 komment)

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.