Éljen a karácsony!

Kb. egy hónapja már írtunk a Misantrof-ról, vagyis a Carpathian Forest basszusgitáros, Vrangsinn az anti-kiadójáról. A 2007-ben indított kezdeményezés lényege az (és egyáltalán nem egyedülálló a gondolat), hogy minden kiadványuk ingyenesen letölthető az összes dallal, borítóval és a zenekari adatlapokkal egyetemben. Az ideológia nemes: pusztuljon az összes kapzsi és a zenészeket kizsákmányoló kiadó! Nem kivétel ez alól jelen hír tárgya sem, a Holy Fucking ANTIChristmas Volome II nevű válogatás, a 11 dal letölthető a http://antichristmas09.misantrof.net címről. Vrangsinn hosszasan ecseteli a karácsony negatív oldalait: az emberek ilyenkor nevetséges mennyiségű pénzt költenek el haszontalan ajándékokra. Ezzel szemben a fent bemutatott lemez a karácsony igaz szellemiségét hordozza magán, hiszen a zenekarok nem kíméltek sem pénzt, sem időt, hogy ingyen tehessétek rá digitális markotokat a 11 dalra!
Itt még mindig nem ér véget a történet, Vrangsinn ugyanis egyesítette erőit Kim S0nderholm dán horrorfilm rendezővel, így The Horror Vault 1 hamarosan legálisan és ingyenesen letölthető lesz. A múltkori hírben említett kiállításra készült Phobia kiadványa is hamarosan megjelenik, ez bakeliten lát először napvilágot a Toxic Death Happy Fukking Holocaust című anyagával egyetemben, speciális csomagolásban, gyüjtők számára. Klikk után a karácsonyi kiadvány dalsorrendje.
_ELVALASZTO_

1. PROFANE PRAYER – Who Gives A Fuck?
2. PLAAG – Christmas Time
3. PÅL POTET – Eg Trur
4. VRANGSINN – A Song About Nothing At All (Mad Happy Melody)
5. EXETHERIS – Don’t Give Me The Christmas Blues
6. THE SMALL PENIS SYNDROMES – Penis Is My Friend
7. 26z – A Cold Warmth
8. THRONE OF MALEDICTION – Black Friday
9. RH- – Lamb Song
10. VRANGLE – There Is No Flaming Arrows (Painting the Whore)
11. EIRIK SKRANGLE – Avgaarde

Éljen a karácsony! (1 komment)

  • godfucked godfucked szerint:

    mielott meggyanusitatok vele hogy ferditettem, itt az [url=http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=406889145&blogId=522107949:e5bb2379]eredeti[/url:e5bb2379], ha masert nem, a nagy meretu boritoert erdemes ranezni, vicces 🙂

Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.
Walpurgis Night Walpurgis Night
április 29.
Moonstone Moonstone
május 01.